Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

REN Clearcalm 3 - Clarifying Restoring Mask 50ml

REN Clearcalm 3 - Clarifying Restoring Mask 50ml

Aanbieding

Normale prijs: € 39,00

Speciale prijs: € 21,95

  • In voorraad

  • U bespaart 44%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 50 ml
Productsoort Gezichtsverzorging
Producttype Maskers&Serums, Speciale verzorging
Huidtype Vette huid, Gemengde huid
REN Clearcalm 3 - Clarifying Restoring Mask 50ml

Overtollig talg, ophoping van dode huidcellen en ontsteking veroorzakende bacteriën worden allemaal aangepakt en bestreden met Ren's ClearCalm 3 Clarity Restoring Mask. Dit intensieve masker absorbeert talg en exfolieert op milde wijze om verstopte poriën te openen, het zal de onzuivere, gevoelige huid comfortabel behandelen en bestrijdt de 3 oorzaken van acne, zonder agressieve ingrediënten.
ClearCalm 3 zorgt ervoor dat uw huid rustiger, gezonder en egaler wordt. Acne veroorzakende bacteriën worden bestreden en roodheid verminderd. Bevat o.a. zwavel, dropextract, zink, Franse klei en essentiële oliën.
Met een cocktail van natuurlijke actieve ingrediënten is dit masker ideaal voor degenen die zowel een onzuivere huid als vroegtijdige veroudering willen behandelen. Geschikt voor gevoelige huidtypen. Vrij van parabenen, sulfaten en ftalaten.

Gebruik twee keer per week voor het beste resultaat. Breng een ruime hoeveelheid van het product aan op een schone huid. Laat het 15 minuten inwerken. Spoel goed af met warm water.
Meer informatie