Ren Rose O12 Moisture Defence Oil 30ml

Ren Rose O12 Moisture Defence Oil 30ml

Normale prijs: € 59,00

Speciale prijs: 48.95 EUR € 48,95

  • Artikel is uit voorraad leverbaar

  • U bespaart 17%
Merk:
Inhoud: 30 ml
Productsoort: Gezichtsverzorging
Producttype: Antirimpelcreme, Speciale verzorging
Huidtype: Droge huid
Ren Rose O12 Moisture Defence Oil 30ml

Ren Rose O¹² Moisture Defensie Oil is door REN geformuleerd om vocht in te sluiten en uitdroging van de huid te voorkomen. Laat de delicate rozenolie geur uw zintuigen verheffen, terwijl het bio-actieve complex huidherstel en zachtheid van uw huid stimuleert.

Deze geconcentreerde cocktail van 12 oliën vergrendelt vocht om de huid te vullen, het helpt de natuurlijke uitstraling, zachtheid en elasticiteit te herstellen en beschermt tegen vrije radicalen om zichtbare tekenen van vroegtijdige veroudering tegen te gaan. Het is verrijkt met een reeks ingrediënten die samenwerken om een gehydrateerde en gladde huid te creëren.
Ceramiden uit saffloerolie, fosfolipiden van sojabonen, en essentiële vetzuren uit duindoornbessen-olie en rozenbottelzaad-olie helpen om de huid te herstellen. Oliezuur uit Ximenia olie vergrendelt vocht in de huid om zachtheid, elasticiteit en optimaal comfort te herstellen. Tocotriënolen uit cranberryzaad-olie beschermen de huid tegen oxidatieve schade en vroegtijdige veroudering.

Gebruik REN Rose O¹² Moisture Defence Olie om een stralende teint te herstellen en te behouden. Als u ooit last van een droge, schrale, gevoelige, verouderde of gestreste huid heeft, zorg dan dat u deze olie bij de hand heeft!
Meer informatie