Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Veel afhaallocaties zijn gesloten (primera, bruna etc) kies voor aflevering aan huis, of voor een afhaalpunt in een supermarkt. 

Roberto Cavalli Uomo Deep Desire 100ml eau de toilette spray

Roberto Cavalli Uomo Deep Desire 100ml eau de toilette spray

Normale prijs: € 88,00

Speciale prijs: € 59,95

  • In voorraad

  • U bespaart 32%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 100 ml
Parfumtype Eau de toilette
Roberto Cavalli Uomo Deep Desire 100ml eau de toilette spray

De nieuwste interpretatie van Cavalli's Uomo parfum

Het merk Roberto Cavalli is gebouwd op weelde. Zijn achternaam, nu een icoon op zich, staat synoniem voor luxe en verwennerij.
Maar om aan de top te blijven, moet je blijven innoveren, of dat nu op de catwalk is of op de huid van je nek. Cavalli's nieuwste interpretatie van zijn gewaagde Uomo-geur, Uomo Deep Desire, doet precies dat. Ontwikkeld door Christopher Raynaud, een meesterparfumeur met meer dan 25 jaar ervaring, wordt Deep Desire Uomo door het merk omschreven als sensueel, vurig en ontembaar; het is een olfactorische reproductie van de Cavalli-man en het is hier om je te verleiden.

Roberto Cavalli Uomo Deep Desire; sensueel, vurig en ongetemd

Raynaud begon met een vleugje mandarijn en gebruikte opzettelijk peper, van oudsher een meer mannelijke geur, om een ​​contrast tussen citrus en kruiden te creëren. Het is dit idee van contrast en botsende werelden, dat de geur als geheel ondersteunt en de veelzijdige aard van de moderne man weerspiegelt.
Overgaand naar het hart van de geur, terwijl het zich op je huid ontwikkelt, wordt de peper in de opening verzacht door saffraan en kaneel, beide op zichzelf al kruidig, maar zachter dan de pikante topnoten. Dit werd vervolgens aangevuld met tuberoos, waarvan de zoete, florale aard het kruid in evenwicht houdt. Sterk maar zacht, intens maar mild. Daar zijn die contrasten weer.
Het geheel wordt ondersteund door gouden cederhout en cashmeran, die het geheel met elkaar verbinden en tot 24 uur lang bij je blijven.
Deep Desire Uomo is een complexe geur die ontworpen is om te verleiden en te bekoren, met een onmiskenbaar mannelijke energie. Zoals altijd zal een geur zich voor verschillende mensen anders gedragen, maar dit zal een onmiskenbare kracht zijn.
Breng het oordeelkundig aan op je nek en polsen voor een gelijkmatige verdeling van de geur die de hele dag bij je blijft. Roberto Cavalli Uomo Deep Desire is een houtachtig kruidige geur voor mannen.

Top : mandarijn, peper
Hart : saffraan, kaneel, tuberoos
Basis : ceder, kasjmier
Meer informatie