Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Rochas Mademoiselle Rochas Couture Set 50ml Eau De Parfum Spray + 50ml Bodylotion + 50ml Showergel

Rochas Mademoiselle Rochas Couture Set 50ml Eau De Parfum Spray + 50ml Bodylotion + 50ml Showergel

Aanbieding

Normale prijs: € 59,00

Speciale prijs: € 37,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 36%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 50 ml + 50 ml + 50 ml
Parfumtype Eau de parfum, Bodylotion, Showergel
Rochas Mademoiselle Rochas Couture Set 50ml Eau De Parfum Spray + 50ml Bodylotion + 50ml Showergel

Een nieuw rendez-vous. Mademoiselle Rochas begint een nieuw hoofdstuk - net zo Parijs, elegant, charmant, vrolijk en spontaan. Maar nu ook verfijnd en ontzettend chique. Verwelkom een nieuwe ster: Mademoiselle Rochas Couture.

Een geur op maat. Mademoiselle Rochas vindt haar originele signatuur opnieuw uit om couture te belichamen: ze is absoluut onweerstaanbaar en ongelooflijk chique. De parfumeur is erin geslaagd om sensualiteit te combineren met de absolute verfijning van Parijse chique.
De geur heeft een sprankelende frisheid met ongelooflijk rijke en getextureerde florale noten die nieuwe verslavende en onvergetelijke facetten onthullen.

Mademoiselle Rochas Couture; een frisse interpretatie van Parijse elegantie

De stralende, citrusachtige openingsnoten ontmoeten sappige, fruitige peer en kruidige, frisse roze peperkorrels. In het hart wordt oranjebloesem geaccentueerd door de poederachtige, vanille-rijkdom van heliotroop en door de groene, bedauwde noten van lelietje-van-dalen. Ten slotte brengt crèmig sandelhout warme, houtachtige noten die zich vermengen met diepe, muskusachtige accenten. De basisnoten van tonkaboon absolue omringen de geur in elegantie en sensualiteit en onthullen een ongelooflijke couture-signatuur.
Een haute couture flacon. De prachtige rondingen van de flacon worden gepresenteerd in een verleidelijke pruimkleur. Het kostbare zilveren logo benadrukt de delicatesse van dit nieuwe opus. Een majestueuze strik in milleraie-lint siert de dop en voegt een vleugje couture-stijl toe.
Mademoiselle Rochas Couture is een Florale Hout- en Muskusachtige geur voor vrouwen en werd in 2019 uitgebracht. De neus achter deze geur is Anne Flipo.

Top : Peer, Roze peper en Bergamot;
Hart : Heliotroop (Vanillebloem), Oranjebloesem en Lelietje-van-dalen;
Basis : Tonkaboon, Sandelhout en Musk.
Meer informatie