Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Salvador Dali Classic 100ml eau de toilette spray

Salvador Dali Classic 100ml eau de toilette spray

Normale prijs: € 65,00

Speciale prijs: € 29,95

  • In voorraad

  • U bespaart 54%

Eigenschappen

Merk
Salvador Dali
Inhoud 100 ml
Parfumtype Eau de toilette
Salvador Dali Classic 100ml eau de toilette spray

In 1985 creëerde Salvador Dali het eerste parfum met zijn naam, Dali Le Parfum en het werd één van de grote klassiekers in de parfumerie. Het werk van deze kunstenaar, geïnspireerd op een kunstwerk, trekt de aandacht van talloze vrouwen over de hele wereld met de uniciteit en brutaliteit van de geur en de lipvormige fles, ontworpen door een legende in de geschiedenis van de kunst.
Dali Eau de toilette biedt, in dezelfde geest als het oorspronkelijke mythische parfum, een eigentijdse, zuiverder en meer jeugdige versie, geherinterpreteerd voor hedendaagse jonge vrouwen die hun originaliteit graag tonen en zich onderscheiden van de huidige parfumtrends door het dragen van kunst als een geur.
Dali Eau de toilette combineert de meest exquise florale geuren, de meest frisse fruitige aroma's en de meest delicate poederige musks. Een florale, heldere uitbarsting van verfrissende mandarijn en sprankelende bergamot accenten is in perfecte harmonie met de zonnige tonaliteiten van stralende oranjebloesem in de top. Een oogverblindend, vrouwelijk boeket van roos en jasmijn wordt verzacht door een delicate, moderne touch van magnolia bloemblaadjes in het hart. In de basis wordt de warmte van witte musk, met haar poederachtige geur, gecombineerd met sensuele vanille, en verspreidt een elegant spoor, aangevuld met een subtiele intense houtachtige touch. Dali Eau de Toilette is een florale fruitige damesgeur, ontworpen door Alberto Morillas en in 2011 gelanceerd.

Top : Bergamot Mandarijn Afrikaanse Oranjebloesem
Hart : Jasmijn Roos Magnolia
Basis : Vanille Musk Houtachtige noten
Meer informatie