Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Salvador Dali La Belle et l`Ocelot 100ml eau de parfum spray

Salvador Dali La Belle et l`Ocelot 100ml eau de parfum spray

Normale prijs: € 89,95

Speciale prijs: € 39,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 56%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 100 ml
Parfumtype Eau de parfum
Salvador Dali La Belle et l`Ocelot 100ml eau de parfum spray

La Belle et l'Ocelot eau de parfum werd eind oktober 2014 door het huis van Salvador Dali op de TFWA in Cannes in een schitterende rechthoekige glazen flacon met transparante luipaard versieringen in reliëf, bekroond met een diamantvormige dop gepresenteerd. De geurige vloeistof heeft een gouden amberkleur en creëert een geweldig contrast met de decoraties op het flacon.
La Belle et l'Ocelot eau de parfum is gewijd aan de vrouw wiens persoonlijkheid, karakter en kracht ervoor zorgt dat iedereen die in haar buurt komt haar onweerstaanbaar aantrekkelijk vindt. La Belle et l'Ocelot eau de parfum heeft een verleidelijke compositie met een brede uitstraling, die de stijl van een krachtige vrouw weerspiegelt, wenselijk en vrouwelijk.
Topnoten openen de samenstelling met een mix van Siciliaanse bittersinaasappel en Artemisia extract. Het hart ontwikkelt betoverende florale geuren van osmanthus (naar perziken ruikend), fluweelzachte roos en nachtbloeiende jasmijn. Aangename en zachte aroma's, lijkend op de zachtheid van suède, afkomstig van tonka, ondersteund en zachtjes omhuld door de florale mix in het hart. Diepte en warmte in de basis worden geleverd door patchouli absolue, samen met benzoë druppels en oriëntaalse wierook die, eenmaal gemengd, op de huid blijven hangen. La Belle et l'Ocelot eau de parfum is een florale chypre geur voor vrouwen en werd door Henri Bergia gecreëerd

Top : Mandarijn Artemisia
Hart : Osmanthus Jasmijn Roos Tonkaboon
Basis : Patchouli Wierook Benzoë
Meer informatie