Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Salvatore Ferragamo Uomo Casual Life 50ml eau de toilette spray

Salvatore Ferragamo Uomo Casual Life 50ml eau de toilette spray

Normale prijs: € 64,91

Speciale prijs: € 21,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 66%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 50 ml
Parfumtype Eau de toilette
Salvatore Ferragamo Uomo Casual Life 50ml eau de toilette spray

Vandaag is het moment voor nieuwe luxe; het is de schemering van het formalisme en tijd voor een ontspannen leven. Niet alleen een stijl, het is een manier van leven omdat de Ferragamo man vrij, dynamisch en modern is.
Tiramisu, het iconische ingrediënt van het oorspronkelijke Uomo, is afgebroken en haar meest energieke en verkwikkende deel is gebruikt voor dit tweede hoofdstuk. Koffie bepaalt het hart van deze nieuwe magnetische geur; stijlvol, verfijnd en vol impact, Uomo Casual Life heeft een signatuur van groene frisheid vermengd met bittere gourmand aroma's en comfortabel hout voor een krachtige verfijning.
Knapperige, groene viooltjesbladeren zijn doorregen met facetten van kardemom en sprankelende citroen om een onmiddellijke shot van levendige frisheid aan de openingsnoten te bieden. Deze maken plaats voor een hart van warme Ambrox, geranium en ijskoffie die helderheid en een bittere verslaving brengt voordat basisnoten van glad kasjmierhout en elegant wit cederhout in comfortabele musk worden gewikkeld, om deze aromatische houtachtige-groene Salvatore Ferragamo geur te voltooien.

Top : Citroen, Viooltjesblad en Kardemom;
Hart : Koffie, Ambroxan en Geranium;
Basis : Kasjmier hout, Witte Ceder extract en Musk
Meer informatie