Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Shiseido Benefiance set Wrinkle Smoothing Cream 50ml Dagcrème + Wrinkle Smoothing Contour Serum 5ml + Overnight Wrinkle Resisting Cream 5ml + Wrinkle Smoothing Eye Cream 2ml

Shiseido Benefiance set Wrinkle Smoothing Cream 50ml Dagcrème + Wrinkle Smoothing Contour Serum 5ml + Overnight Wrinkle Resisting Cream 5ml + Wrinkle Smoothing Eye Cream 2ml

Normale prijs: € 96,82

Speciale prijs: € 64,95

  • In voorraad

  • U bespaart 33%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 50 ml + 5 ml + 5 ml + 2 ml
Productsoort Gezichtsverzorging, Oog- en lipverzorging
Producttype Maskers&Serums, Dagcreme, Nachtcreme, Antirimpelcreme, Geschenkset
Huidtype Alle huidtypes
Shiseido Benefiance set Wrinkle Smoothing Cream 50ml Dagcrème + Wrinkle Smoothing Contour Serum 5ml + Overnight Wrinkle Resisting Cream 5ml + Wrinkle Smoothing Eye Cream 2ml

Laat de zintuigen van je huid ontwaken en onthul de natuurlijke uitstraling!

• Wrinkle Smoothing Cream; voor iedereen die het gevoel heeft dat het reactievermogen van hun huid afneemt, of door externe invloeden verzwakt, ontwikkelde Shiseido deze zijdeachtige anti-aging huidverzorging - waarbij de focus ligt op neurowetenschappelijke bevindingen over de zintuigen van de huid.
Het bijzondere van de formule is de unieke ReNeura Technology +: Deze stuurt sensorische impulsen over de huid naar binnen, om de huid optimaal te laten reageren op de anti-aging voordelen van de verzorging.
Het resultaat: de huid wordt intensief gehydrateerd, fijne rimpels en lijnen worden geleidelijk verzacht, de teint krijgt een jeugdige, frisse uitstraling. De florale groene geur heeft een heerlijke kalmerende werking en maakt het aanbrengen van de zijdezachte Benefiance Wrinkle Smoothing Cream een bijzonder prettige ervaring.

's Ochtends na het reinigen en de Softener aanbrengen. Neem een ​​ruime hoeveelheid crème met uw vingertoppen en breng gelijkmatig aan op de wangen, voorhoofd, neus en kin. Vermijd oogcontact.

• Wrinkle Smoothing Contour Serum; retinol-serum dat het zelfherstellend vermogen van de huid verbetert om rimpels te minimaliseren en de veerkracht van de huid te verbeteren, in slechts 1 week. Laat de zintuigen van je huid ontwaken en onthul de natuurlijke uitstraling!
Dit zijdeachtige serum maakt rimpels zichtbaar glad, vult lijnen en hydrateert voor een fundamenteel verbeterde huid. Het brengt de huid terug naar ideale soepelheid en elasticiteit. ReNeura Technology + TM helpt de sensorische receptoren van de huid, die na verloop van tijd achteruitgaan, opnieuw wakker te maken om de huid optimaal te laten reageren op de voordelen van huidverzorging.
RENEURA TECHNOLOGY+™
Het bijzondere van de formule is de unieke ReNeura Technology +™: Deze stuurt sensorische impulsen over de huid naar binnen, om de huid optimaal te laten reageren op de anti-aging voordelen van de verzorging.
Het Kombu-Bounce Complex bevat drie typen algen en bestrijdt fijne lijntjes en rimpels.
Geformuleerd met Retinol Soft Caps. Minimaliseert verticale rimpels effectief en vult deze van binnenuit.

Breng 's morgens en' s avonds na het reinigen en voor het hydrateren aan. Indien gedurende de dag aangebracht, volg met SPF.
Druk de dispenser twee keer in en breng het serum in de palm van je hand. Breng eerst aan op de wangen, het voorhoofd, de neus en de kin en strijk vanuit het midden naar buiten. Breng het vervolgens op het hele gezicht aan. Dermatologisch getest.

• Overnight Wrinkle Resisting Cream; Een rijke, herstellende nachtcrème die rimpels 's nachts zichtbaar verbetert. Hydrateert diep met hyaluronzuur en egaliseert en herstelt de huid terwijl u slaapt.
Deze vochtinbrengende crème is speciaal ontwikkeld voor de nacht en helpt het uiterlijk van rimpels te corrigeren en te voorkomen. TENCHA R.E.M. werkt om het uiterlijk van rimpels die worden veroorzaakt door een gebrek aan slaap zichtbaar te verbeteren. ReNeura Technology+ en KOMBU-Bounce Complex versterken het vermogen van de huid om rimpels te corrigeren en aan te pakken. Word wakker met een gladde, stralende en uitgerust huid.

Gebruik 's avonds als laatste stap van uw huidverzorgingsroutine. Schep met de meegeleverde spatel twee druppels ter grootte van een parel en plaats ze op het gezicht (wangen, voorhoofd, neus, kin). Strijk vanuit het midden naar buiten toe, beginnend bij de bredere gebieden zoals de wangen en het voorhoofd, en breng aan op het hele gezicht. Herhaal 2-3 keer voor elk gebied. Normale tot droge huid. DERMATOLOGISCH GETEST.

• Wrinkle Smoothing Eye Cream; een anti-aging oogcrème die hydrateert en rimpels in slechts 1 week zichtbaar corrigeert.
Deze anti-aging oogcrème corrigeert rimpels zichtbaar in slechts 1 week. Bestrijdt zes soorten oogrimpels, waaronder kraaienpootjes, ooghoekrimpels, rimpels onder de ogen, oogplooien, lijnen onder de wallen en stress rimpels tussen de wenkbrauwen. De huid is glad, veerkrachtig met een jeugdige uitstraling en 48 uur gehydrateerd. Met ReNeura Technology + ™ en KOMBU-Bounce Complex.

Gebruik 's morgens en ' s avonds als laatste stap in uw huidverzorgingsroutine.
Schep een hoeveelheid ter grootte van een parel met behulp van de meegeleverde spatel.
Stip rondom het ooggebied van de binnenste hoeken tot het wenkbrauwbot.
Masseer de crème voorzichtig met je ringvinger in je huid, naar boven en naar buiten werkend.
Meer informatie