Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Shiseido Bio Performance Glow Revival Serum 50ml

Shiseido Bio Performance Glow Revival Serum 50ml

Normale prijs: € 119,00

Speciale prijs: € 78,50

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 34%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 50 ml
Productsoort Gezichtsverzorging
Producttype Maskers&Serums, Speciale verzorging
Huidtype Alle huidtypes
Shiseido Bio Performance Glow Revival Serum 50ml

Bio Performance Glow Revival Serum is een multifunctioneel, perfectionerend serum dat de haarvaten ondersteunt in het verbeteren van de micro-intensieve processen: veranderende huidskleur, roodheid, lijnen, zichtbare tekenen van veroudering en zichtbare poriën worden effectief verzacht, een prachtige egale en stralende huid is het resultaat.
De algehele indruk wordt dynamischer, de contouren strakker en de huid straalt vol energie.
Multi-Capisolve 1124 activeert Factor Tie2 rondom de haarvaten en stimuleert de vorming van huidcellen. De huid wordt evenwichtiger, helderder en elastischer. Het geavanceerde TXG-Complex helpt roodheid en lijnen te voorkomen. Super Bio-Hyaluronzuur N voorziet het huidoppervlak van vocht, terwijl de vitamine C shot overmatige productie van melanine remt, waardoor pigmentvlekken verminderen. Bio Performance Glow Revival Serum heeft een gladde, hydraterende textuur die voelt alsof het in de huid smelt.

Elke ochtend en avond, na het reinigen, Softener en Ultimune Power Infusing Concentrate aanbrengen. Doe de inhoud van één pompje in de palm van de hand. Verdeel het serum gelijkmatig over het gezicht. Voor nóg betere resultaten in de optimalisatie van de huid, masseert u uw huid in zachte, ronddraaiende bewegingen met de middelvinger en ringvinger.
Meer informatie