Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Shiseido Essential Energy Eye Definer 15ml

Shiseido Essential Energy Eye Definer 15ml

Normale prijs: € 61,00

Speciale prijs: € 39,95

  • In voorraad

  • U bespaart 35%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 15 ml
Productsoort Oog- en lipverzorging
Producttype Speciale verzorging
Huidtype Alle huidtypes
Shiseido Essential Energy Eye Definer 15ml

Wanneer we in de spiegel of naar foto's kijken, hebben we vaak het gevoel dat onze oogzone er vermoeid of gespannen uitziet. Een oorzaak hiervoor kan het frequente gebruik van digitale apparatuur zijn, die de manier waarop we onze oogspieren bewegen kan veranderen.
Essential Energy Eye Definer is ideaal voor de verzorging van het door het beeldscherm gestreste ooggebied: de oogverzorging van Shiseido, uitgerust met de speciale ReNeura-technologie, verzacht met behulp van het zachte massage-effect van de verkoelende applicator donkere kringen, fijne lijntjes, wallen en zwellingen. Tegelijkertijd biedt de formule waardevol vocht - voor een gehydrateerde huid vol energie en uitstraling. Getest op tolerantie door dermatologen en oogartsen.

's Morgens voor de dagverzorging of make-up met een zonbeschermingsfactor aanbrengen. 's Avonds als laatste stap in uw verzorgingsroutine aanbrengen. Gelijkmatig onder de ogen aanbrengen, in de buitenste ooghoeken en op de oogleden. Verspreid de crème voorzichtig met uw vingertoppen over de oogpartij. Het kan ook overdag op de make-up worden aangebracht: neem een kleine hoeveelheid van de crème en klop zachtjes in om de make-up niet te vervagen.
Meer informatie