Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Shiseido Ibuki Quick Fix Mist 50ml

Shiseido Ibuki Quick Fix Mist 50ml

Normale prijs: € 32,00

Speciale prijs: € 21,95

  • In voorraad

  • U bespaart 31%

Eigenschappen

Merk
Shiseido
Inhoud 50 ml
Productsoort Gezichtsverzorging
Producttype Overig
Huidtype Alle huidtypes
Shiseido Ibuki Quick Fix Mist 50ml

Quick Fix Mist is een verfrissende gel die verandert in een fijne nevel. Het compenseert de glans, droogheid en vermoeidheidsverschijnselen van de huid die in de loop van de dag ontstaat. De flacon is ideaal voor onderweg, zodat u uw huid altijd kunt opfrissen.
Een marjolein-extract beschermt je huid tegen uitdroging, terwijl een anti-glans complex de glans op de huid vermindert zodat je er langer fris uitziet.
Shiseido's gezichtsgel fixeert de foundation voor een lang aanhoudende finish en zorgt voor een soepel, rustgevend huidgevoel. De zachte textuur is geschikt voor alle huidtypen. Niet comedogeen. Dermatologisch getest op verdraagzaamheid.

Breng 's ochtends en' s avonds aan als de laatste stap van je verzorgingsritueel. Met de vingertoppen zachtjes rond de ogen aanbrengen. Vermijd oogcontact. In geval van contact met de ogen, onmiddellijk spoelen met veel water. Stel het product niet bloot aan direct zonlicht of intense hitte. Veeg de sproeikop na gebruik af en sluit stevig met de dop. Het gebruik van het product moet worden gestopt als het verkoelende effect onaangenaam is voor de huid. Ingrediënten kunnen op de bodem van de flacon neerslaan, wat de kwaliteit van het product niet beïnvloedt.
Meer informatie