Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Shiseido Set Vital Perfection Uplifting and Firming Cream Enriched 50ml + 3 producten

Shiseido Set Vital Perfection Uplifting and Firming Cream Enriched 50ml + 3 producten

Nieuw

Normale prijs: € 128,06

Speciale prijs: € 79,95

  • In voorraad

  • U bespaart 38%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 50 ml + 10 ml + 15 ml + 3 ml
Productsoort Gezichtsverzorging
Producttype Dagcreme, Nachtcreme, Antirimpelcreme, Speciale verzorging
Huidtype Droge huid
Shiseido Set Vital Perfection Uplifting and Firming Cream Enriched 50ml + 3 producten

Inhoud:

Shiseido Set Vital Perfection Uplifting and Firming Cream Enriched 50ml
Ultimune Power Infusing Concentrate 10ml
Vital Perfection Overnight Firming Treatment 15ml
Vital Perfection Uplifting and Firming eye Cream 3ml


Vital Perfection; Proactieve verzorging met revolutionaire technologie

Schenk uw huid met Vital Perfection een stralend mooie toekomst! Geïnspireerd door holistisch onderzoek in huid-, neuro- en andere gezondheidswetenschappen, heeft Shiseido een pro-actieve verzorgingslijn ontwikkeld met revitaliserende en verstevigende eigenschappen.

De revolutionaire ReNeura Technology ++ heeft tot doel de signalen in uw huid, die na verloop van tijd zwakker kunnen worden, te versterken en het anti-aging effect van de verzorging te intensiveren. Bovendien ondersteunt het KURENAI-TruLift-complex met saffloer-extract de stevigheid en veerkracht van de huid, terwijl 4MSK, een door Shiseido ontwikkeld actief ingrediënt met balancerende eigenschappen, pigmentvlekken vermindert en zo de teint egaler maakt.

Het resultaat is een zijdezachte crème die zich effectief om zichtbare tekenen van veroudering zoals rimpels, verkleuring en verlies van elasticiteit en veerkracht bekommerd, betrouwbare bescherming tegen de zon biedt en intensief hydrateert, om uw huid stevigheid, glans en gelijkmatigheid te geven. Het luxueuze aroma doet aan Japanse orchideeën denken en maakt het aanbrengen van de Uplifting & Firming Day Cream Enriched een beleving voor de zintuigen.

• ReNeura Technology ++ versterkt signalen in de huid
• uitgebreid anti-aging effect
• rijke formule met uitgebreide anti-aging effecten
• vermindert rimpels en pigmentvlekken
• bevordert veerkracht en elasticiteit
• dermatologisch getest

Gebruik 's ochtends en' s avonds als laatste stap in de verzorgingsroutine. Breng met uw vingertoppen aan op uw wangen, voorhoofd, neus en kin. Te beginnen met de vlakke delen zoals wangen en voorhoofd, verspreid over het gezicht en langs de onderkaak.Druk met beide duimen langs de onderkaak van onder de kin tot onder de oren. Herhaal 6 keer.Houd vier vingers bij elkaar en plaats uw wijsvingers langs de nasolabiale plooien (lachlijnen).
Leid de handpalmen naar de slapen en spreid de nasolabiale vouw. Trek omhoog en herhaal 6 keer.

- Ultimune Power Infusing Concentrate is een uniek verzorgend serum van Shiseido dat de natuurlijke afweermechanismen van de huid versterkt. Ultimune Power Infusing Concentrate is effectief tegen de tekenen des tijds, negatieve milieu-invloeden en dagelijkse stress. Dag na dag verschijnt uw huid soepeler en veerkrachtiger. Rimpels zijn zichtbaar verminderd en uw huid krijgt duidelijk een meer jeugdige uitstraling. Shiseido's exclusieve Ultimune complex werd ontwikkeld om de verminderde afweermechanismen van de Langerhanscellen te activeren. Deze cellen zijn de sleutel tot een optimale bescherming van de huid en de ontwikkeling van haar volle schoonheid.

's ochtends en' s avonds na het reinigen en verzachten 1 à 2 pompjes Ultimune Power Infusing Concentrate gelijkmatig op het gezicht aanbrengen.
Meer informatie