Shiseido Ultimune Power Infusing Set 3-delig

Shiseido Ultimune Power Infusing Set 3-delig

Normale prijs: € 90,69

Speciale prijs: 69.95 EUR € 69,95

  • Artikel is uit voorraad leverbaar

  • U bespaart 23%
Merk:
Shiseido
Inhoud: 30 ml + 5 ml + 7 ml
Productsoort: Gezichtsverzorging
Producttype: Maskers&Serums, Dagcreme
Huidtype: Alle huidtypes
Shiseido Ultimune Set 3-delig, inhoud:

ultimune 30ml+ ultimune eye 5ml + bio-performance advanced super revitalizing crème 7ml

- Ultimune Power Infusing Concentrate is een uniek verzorgend serum dat de natuurlijke afweermechanismen van de huid versterkt. Het is effectief tegen de tekenen des tijds, negatieve milieu-invloeden en dagelijkse stress. Dag na dag verschijnt uw huid soepeler en veerkrachtiger. Rimpels zijn zichtbaar verminderd en uw huid krijgt duidelijk een meer jeugdige uitstraling. Shiseido's exclusieve Ultimune complex werd ontwikkeld om de verminderde afweermechanismen van de Langerhanscellen te activeren. Deze cellen zijn de sleutel tot een optimale bescherming van de huid en de ontwikkeling van haar volle schoonheid.
's ochtends en' s avonds na het reinigen en verzachten 1 à 2 pompjes gelijkmatig op het gezicht aanbrengen.
-Power Infusing Eye Concentrate voor de gevoelige huid rond de ogen; 's ochtends en' s avonds na het reinigen en verzachten 1 à 2 pompjes gelijkmatig op oogcontouren aanbrengen. Aansluitend eventueel een serum gebruiken en vervolgens de gebruikelijke dag- of nachtcrème.
- Bio Performance Advanced Super Revitalizer Cream is een intensieve anti-aging crème voor de ouder wordende huid. Dit product is ontwikkeld met de nieuwste wetenschappen en technologieën en gaat fijne lijntjes, dofheid, rimpels en andere tekenen van ouder worden te lijf. Met het gebruik van Advanced Super Revitalizer Cream wordt de huid op natuurlijke wijze en korte termijn mooier, gladder en energieker. Shiseido zorgt er met Bio-Performance voor dat de tijd bestreden wordt en je een mooie huid krijgt en behoudt. Voor alle huidtypes.
s'Ochtends en s'avonds aanbrengen.
Meer informatie