Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Shiseido Ultimune Power Lifting Program set Ultimune + Vital Perfection

Shiseido Ultimune Power Lifting Program set Ultimune + Vital Perfection

Normale prijs: € 135,95

Speciale prijs: € 89,95

  • In voorraad

  • U bespaart 34%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 50 ml +15 ml + 15 ml + 3 ml
Productsoort Gezichtsverzorging
Producttype Maskers&Serums, Dagcreme, Nachtcreme, Oogcreme, Geschenkset
Huidtype Alle huidtypes
Shiseido Ultimune Power Lifting Program set Ultimune + Vital Perfection 4-delig

Inhoud:

1 x Shiseido Ultimune Power Infusing Concentrate 50ml
1 x Vital Perfection Uplifting & Firming Cream 15ml
1 x Vital Perfection Overnight Firming Treatment 15ml
1 x Vital Perfection Uplifting and Firming eye Cream 3ml

- Ultimune Power Infusing Concentrate is een uniek verzorgend serum dat de natuurlijke afweermechanismen van de huid versterkt. Het is effectief tegen de tekenen des tijds, negatieve milieu-invloeden en dagelijkse stress. Dag na dag verschijnt uw huid soepeler en veerkrachtiger. Rimpels zijn zichtbaar verminderd en uw huid krijgt duidelijk een meer jeugdige uitstraling. Shiseido's exclusieve Ultimune complex werd ontwikkeld om de verminderde afweermechanismen van de Langerhanscellen te activeren. Deze cellen zijn de sleutel tot een optimale bescherming van de huid en de ontwikkeling van haar volle schoonheid.
• 's ochtends en' s avonds na het reinigen en verzachten 1 à 2 pompjes gelijkmatig op het gezicht aanbrengen.

- Schenk uw huid met Uplifting & Firming Day Cream een stralend mooie toekomst! Geïnspireerd door holistisch onderzoek in huid-, neuro- en andere gezondheidswetenschappen, heeft Shiseido een pro-actieve verzorgingslijn ontwikkeld met revitaliserende en verstevigende eigenschappen.
De revolutionaire ReNeura Technology ++ heeft tot doel de signalen in uw huid, die na verloop van tijd zwakker kunnen worden, te versterken en het anti-aging effect van de verzorging te intensiveren. Bovendien ondersteunt het KURENAI-TruLift-complex met saffloer-extract de stevigheid en veerkracht van de huid, terwijl 4MSK, een door Shiseido ontwikkeld actief ingrediënt met balancerende eigenschappen, pigmentvlekken vermindert en zo de teint egaler maakt.
Het resultaat is een zijdezachte crème die zich effectief om zichtbare tekenen van veroudering zoals rimpels, verkleuring en verlies van elasticiteit en veerkracht bekommerd, en intensief hydrateert, om uw huid stevigheid, glans en gelijkmatigheid te geven. Het luxueuze aroma doet aan Japanse orchideeën denken en maakt het aanbrengen van de Uplifting & Firming Day Cream een beleving voor de zintuigen.

• ReNeura Technology ++ versterkt signalen in de huid
• uitgebreid anti-aging effect
• vermindert rimpels en pigmentvlekken
• bevordert veerkracht en elasticiteit
• dermatologisch getest

Gebruik 's ochtends en' s avonds als laatste stap in de verzorgingsroutine. Breng met uw vingertoppen aan op uw wangen, voorhoofd, neus en kin. Te beginnen met de vlakke delen zoals wangen en voorhoofd, verspreid over het gezicht en langs de onderkaak.Druk met beide duimen langs de onderkaak van onder de kin tot onder de oren. Herhaal 6 keer.Houd vier vingers bij elkaar en plaats uw wijsvingers langs de nasolabiale plooien (lachlijnen).
Leid de handpalmen naar de slapen en spreid de nasolabiale vouw. Trek omhoog en herhaal 6 keer.

Overnight Firming Treatment; Proactieve nachtverzorging met revolutionaire technologie

Geïnspireerd door holistisch onderzoek in huid-, neuro- en andere gezondheidswetenschappen, heeft Shiseido een proactief nachtverzorgingsproduct ontwikkeld met revitaliserende en verstevigende eigenschappen.
Overnight Firming Treatment is een rijke en revitaliserende nachtcrème die effectief zichtbare tekenen van veroudering zoals rimpels, verkleuring en verlies van elasticiteit en veerkracht wegneemt en de huid voorziet van vocht en voedingsstoffen terwijl u slaapt. Het luxueuze aroma doet aan Japanse orchideeën denken en maakt het aanbrengen van Overnight Firming Treatment een beleving voor de zintuigen. Dermatologisch getest. Geschikt voor alle huidtypes.

Gebruik 's avonds na het reinigen en ULTIMUNE serum. Met de vingertoppen aanbrengen op wangen, voorhoofd, neus en kin. Begin met de platte delen zoals wangen en voorhoofd, verdeel het naar buiten over het gezicht en langs de onderkaak. Oefen met beide duimen druk uit langs de onderkaak van onder de kin tot onder de oren. Herhaal 6 keer. Houd vier vingers bij elkaar en plaats je wijsvingers langs de nasolabiale plooien (lachrimpels). Breng de handpalmen naar de slapen en spreid de nasolabiale plooi. Trek omhoog en herhaal 6 keer.

- Vital Perfection Uplifting and Firming eye Cream. Onderneem gericht actie tegen een ouderdoms-gerelateerde vermoeide oogopslag *. Geef je ooggebied een nieuwe look. Geïnspireerd door de nieuwste holistische onderzoeksresultaten in de huid- en neurowetenschappen, heeft Shiseido een revolutionaire formule ontwikkeld om de huid te revitaliseren, die haar potentieel opnieuw activeert. * Rimpels, donkere kringen en wallen onder het oog.
Dankzij de ReNeura Technology ++ TM * en het MATSU-ProSculpt Complex werkt deze intens voedende crème de tekenen van tijd tegen en vermindert zichtbaar rimpels, kraaienpootjes, schaduwen en wallen onder de ogen. Voor een steviger, gladder en stralender ooggebied.
ReNeura Technology ++ TM bevordert het reactievermogen van de huid, dat in de loop van de tijd afneemt, waardoor de doeltreffendheid van de zorg tegen tekenen van veroudering toeneemt. Geformuleerd met MATSU-ProSculpt Complex met pijnboomextract voor een steviger ooggebied.
Bevat KURENAI-TruLift Complex met distel-extract voor een stevige huid. Met 4MSK, een zeer effectief actief ingrediënt ontwikkeld door Shiseido, dat het verschijnen van door licht veroorzaakte pigmentvlekken voorkomt en het een egaal en stralend uiterlijk geeft. Een retinol-derivaat ondersteunt de aanmaak van natuurlijk hyaluronzuur voor een vitale teint.
Geïnspireerd door de geur van de nobele Japanse orchidee die de zintuigen prikkelt. Dermatologisch en oftalmologisch getest. *Release New Radiance Technology

's Ochtends en' s avonds na het reinigen rond de ogen aanbrengen. Doe een pompje van de crème op uw vingertoppen en breng het zachtjes aan rond de ogen, gevolgd door een ontspannende massage. Gebruik 's ochtends vóór verzorgings- en make-upproducten met zonbeschermingsfactor. Gebruik 's avonds als laatste stap in de verzorgingsroutine.
Meer informatie