Shiseido Zen White Heat 50ml eau de parfum spray

Shiseido Zen White Heat 50ml eau de parfum spray

Normale prijs: € 66,00

Speciale prijs: 41.95 EUR € 41,95

  • Artikel is uit voorraad leverbaar

  • U bespaart 36%
Merk:
Shiseido
Inhoud: 50 ml
Parfumtype: Eau de parfum
Shiseido Zen White Heat 50ml eau de parfum spray

In januari 2011 verraste Shiseido fans van hun Zen collectie met Zen White Heat. Het geurige duo Zen White Heat en Zen White Heat for Men symboliseert de gemeenschap van energieën en de alchemie van de eerste ontmoeting tussen twee mensen. Deze 'innovatieve geur vol frisheid,' is voor gepassioneerde mensen.
Zen White Heat eau de parfum straalt met energie en levenskracht, en verleidt sensueel met een combinatie van een ijzig witte flacon en bleke paarse vloeistof. Dit parfum is een herinnering aan de eeuwige liefde, romantiek, en delicate emoties.
De Zen collectie gaat nu verder met de geurige traditie en biedt een elegante, schone, vrolijke en energieke compositie. Hoge tonen zijn sprankelend fris en de vreugde van de compositie wordt aangekondigd door aantrekkelijke sappen van bergamot, frambozen, veenbessen, en koriander. De kern van dit parfum bloeit met bloemblaadjes van magnolia, fresia, blauwe roos, jasmijn en koriander. De basis beweegt met een sensuele cadans van musk, romig sandelhout en warm amber.

Top : Koriander Bergamot Zwarte bes Framboos
Hart : Jasmijn Hyacint Fresia Roos Magnolia Pioen
Basis : Musk Sandelhout Amber
Meer informatie