Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Stella McCartney Stella 7,4ml edp + Stella Peony 7,4ml edt Rollerball

Stella McCartney Stella 7,4ml edp + Stella Peony 7,4ml edt Rollerball

Normale prijs: € 31,15

Speciale prijs: € 16,95

  • In voorraad

  • U bespaart 46%

Eigenschappen

Merk
Stella Mc Cartney
Inhoud 7,4 ml + 7,4ml
Parfumtype Eau de toilette, Eau de parfum, Miniaturen
Stella McCartney Stella 7,4ml edp + Stella Peony 7,4ml edt Rollerball

Stella eau de parfum, met haar klassieke retro chic, staat los van de nieuwe parfums en trekt de aandacht met haar originaliteit, ongeacht de ouderwetse reputatie van rozengeuren. In de topnoten bevinden zich rozenolie, pioenroos en een zachte aanraking van frisse tangerine, om een verleidelijke combinatie te bieden. Het hart onthuld een intenser facet van de roos, waarvan de zachte geur wordt beklemtoond door mysterieus amber, dat een verslavende sensatie van sensualiteit teweegbrengt. Stella eau de parfum werd in 2003 vervaardigd door Jacques Cavallier.

STELLA Peony, dat de stralende energie van een bloeiende Engelse tuin vastlegt, is delicaat en toch gedurfd. Een houtachtige, elegante florale, gekruid met zwarte peper, vervolgens geaard door ceder, patchoeli en een vleugje amber, STELLA Peony creëert een indruk van bloeiende helderheid. Het is vitaal, bezield en levendig.
Topnoten van mandarijn, fresia en lotusbloem geven de opening een frisse, ochtenddauwachtige kwaliteit. In het hart van het parfum smelt rozig-roze pioenroos samen met geranium voor een aromatisch, luchtig, groen effect, dat aan een fris gesneden boeket doet denken. De basis van de geur combineert de huid-achtige sensualiteit van amber, een sleutelnoot in de ontwerper's signatuurgeur, STELLA, met een rijke patchouli: subtiel, verleidelijk, subliem.
Meer informatie