Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Terre D'Hermes Eau Givrée 125ml eau de parfum Refill

Terre D'Hermes Eau Givrée 125ml eau de parfum Refill

Normale prijs: € 117,00

Speciale prijs: € 91,95

  • In voorraad

  • U bespaart 21%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 125 ml
Parfumtype Eau de parfum
Terre D'Hermes Eau Givrée 100ml eau de parfum spray

Terre d’Hermès Eau Givrée, de warmte van het ijs.
Een nieuwe Eau de Parfum, fris en intens tegelijk.

Terre d’Hermès Eau Givrée is een creatie van Christine Nagel, Parfumeur van Hermès. Het Parfum combineert de intensiteit van sukadecitroen en de scherpe frisheid van jeneverbes met de kracht van Timutpeper. Een verrassende, ijskoude wind komt in aanraking met de gulheid van de typische minerale en houtachtige geurnoten van Terre d’Hermès.
De duurzame, navulbare flacon combineert glas met aluminium, twee volledig recyclebare materialen. Het object is rijzig en helder, het lijkt uit een blok ijs te zijn gehouwen. Het matglas en het geborsteld aluminium doen denken aan een mantel van ijs die de aarde bedekt. De H aan de onderkant is een subtiele verwijzing naar de afstamming van een voorwerp dat een cultobject is geworden.

Terre d’Hermès Eau Givrée onthult een nieuw gebied waar frisheid en kracht overheersen.
“Een waas van rijp bevrucht de aarde en schenkt haar een nieuwe, verkwikkende kracht”, aldus Christine Nagel, creatief directeur van Hermès Parfums.
Terre d’Hermès Eau Givrée verenigt twee tegengestelde elementen in één flacon: kou en kracht.
De Eau de Parfum combineert de intensiteit van sukadecitroen, de scherpe frisheid van jeneverbes en de kracht van Timutpeper.
De collectie Terre d’Hermès vertelt over de relatie tussen man en aarde, over de harmonieuze en bescheiden dialoog tussen de man en de elementen van de natuur.

Top:Citroen
Hart:Jeneverbes en Timur peper
Basis:Hout Noten en Minerale Noten.
Meer informatie