Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Thierry Mugler Alien Eau Extraordinaire 90ml eau de toilette spray

Thierry Mugler Alien Eau Extraordinaire 90ml eau de toilette spray

Normale prijs: € 90,83

Speciale prijs: € 64,95

  • In voorraad

  • U bespaart 28%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 90 ml
Parfumtype Eau de toilette
Thierry Mugler Alien Eau Extraordinaire 90ml eau de toilette spray

Na werkelijk fantastische edities van de Alien collectie, Alien Liquer de Parfum uit 2013 en Alien Essence Absolue uit 2012, lanceerde Thierry Mugler in 2014 een nieuwe geurende verrassing en tintelt de verbeelding met de nieuwste versie van het originele parfum genaamd Alien Eau Extraordinaire, een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van Thierry Mugler's Alien.
Het unieke karakter van dit parfum komt tot uiting in delicate florale noten met karakteristieke frisheid en straalt meer optimisme en positiviteit. Alien Eau Extraordinaire is een positieve geurige uitdrukking van zonnige en glinsterende essentie.
De topnoten bieden een onweerstaanbare mix van Tunesische neroli gecombineerd met thee en bergamot. Het hart voegt frisse, elegante en zachte exotische Tiarebloem toe, opgewarmd met diepe, warme en sensuele aroma's van wit amber. Alien Eau Extraordinaire is een florale damesgeur en werd gecreëerd door Dominique Ropion en Veronique Nyberg om het gevoel van kalmte en vreugde te brengen aan alle vrouwen.

Top : Bergamot, Thee, Tunesische Neroli
Hart : Tiarebloem, Heliotroop
Basis: Wit Amber, Cashmeran
Meer informatie