Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Thierry Mugler Alien Flora Futura 30ml eau de toilette spray

Thierry Mugler Alien Flora Futura 30ml eau de toilette spray

Normale prijs: € 66,58

Speciale prijs: € 39,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 40%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 30 ml
Parfumtype Eau de toilette
Thierry Mugler Alien Flora Futura 30ml eau de toilette spray

Alien Flora Futura viert de schoonheid van anders zijn: de schoonheid van jezelf zijn, anders zijn, origineel zijn. Maar ook de schoonheid van hoop.

Een hoop en een uniciteit die worden belichaamd in een woestijnbloem. Een bloem van de toekomst bloeit in een wereld van licht.

Alien Flora Futura blijkt zo mystiek als kostbaar te zijn. Een heldere edelsteen met een lichte essence die je persoonlijkheid zal verbeteren.
Deze frisse en bruisende Eau de Toilette behoort tot de Florale Groene Amber geurfamilie en ontvouwt zich in drie opeenvolgende noten:
- Stimulerende Openbaring: Sinaasappel
- Stralende Openbaring: Cactusbloem “Queen of the Night”
- Omhullende Openbaring: Wit Amber, Sandelhout

Alien Flora Futura Eau de Toilette: de godin van de bloemen, mysterieus en optimistisch. Een zonnige wereld waarin een unieke cactusbloem bloeit. Omhuld met zachte en romige sandelhoutnoten. Alien Flora Futura is een frisse, vrouwelijke en sprankelende geur.
De iconische Alien Talisman flacon bloeit voor Alien Flora Futura in een nieuwe, meer vrouwelijke en kristallijne tint. De diepe amethist kleur maakt plaats voor een delicate oranje-roze, die de bloem van de toekomst omhult. Een oranje-roze die doet denken aan het aanbreken van een nieuwe dag, wanneer de duisternis van de wereld plaats maakt voor een licht vol hoop en optimisme.
Meer informatie