Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Thierry Mugler Cologne Come Together 300ml eau de toilette spray

Thierry Mugler Cologne Come Together 300ml eau de toilette spray

Normale prijs: € 96,50

Speciale prijs: € 69,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 28%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 300 ml
Parfumtype Eau de toilette
Thierry Mugler Cologne Come Together 300ml eau de toilette spray

In 2001 verkende Monsieur Mugler nieuwe territoria in het universum van parfum. Zijn kijk op Cologne liet een wonderbaarlijk, enigmatisch spoor in zijn kielzog. In 2018 bracht deze iconische erfenis de MUGLER COLOGNE collectie tot stand.

Mugler Cologne; De geur van eindeloze mogelijkheden. Mix. Creëer. Speel.

5 unisex-geuren, 5 kleuren en één doel: het aanbieden van een onvergetelijke "out-of-this-world" ervaring, door opwindende sensaties en unieke ingrediënten.
5 colognes, maar een enkele horizon met eindeloze mogelijkheden. Breng ze aan in lagen, om je eigen sensatie te creëren. Wees vrij, wees jezelf. Glans als nooit tevoren. Meer dan een parfumcollectie: een strijdkreet voor popliefhebbers, trendsetters, plezierzoekers, risiconemers.

In het hart van de collectie bevindt zich de echte hoeksteen van MUGLER Cologne, Come Together Eau de Toilette.
De oorspronkelijke, cult-klassieker MUGLER cologne, behoudt het sensuele en schandalig verslavende spoor dat het sinds 2001 succesvol heeft gemaakt: de combinatie van petitgrain en witte musk, die de sensuele, vasthoudende frisheid van vermengde huid vrijgeeft; en de geheime 'S'-noot, die de herinnering aan de meest verleidelijke combinatie op de huid achterlaat: intiem en onvergetelijk ...De neus achter deze aromatische groene geur is Alberto Morillas.

Come Together Eau de Toilette is fris en licht. Net als een tweede huid, streeft het ernaar om je charme te verbeteren met zijn unieke noten.

Noten: groene petitgrain, witte musk.
Meer informatie

Vergelijkbare producten