Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Thierry Mugler Cologne Fly Away 100ml eau de toilette spray

Thierry Mugler Cologne Fly Away 100ml eau de toilette spray

Normale prijs: € 62,00

Speciale prijs: € 39,95

  • In voorraad

  • U bespaart 36%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 100 ml
Parfumtype Eau de toilette
Thierry Mugler Cologne Fly Away 100ml eau de toilette spray

In 2001 verkende Monsieur Mugler nieuwe territoria in het universum van parfum. Zijn kijk op Cologne liet een wonderbaarlijk, enigmatisch spoor in zijn kielzog. In 2018 bracht deze iconische erfenis de MUGLER COLOGNE collectie tot stand.

Mugler Cologne; De geur van eindeloze mogelijkheden. Mix. Creëer. Speel.

5 unisex-geuren, 5 kleuren en één doel: het aanbieden van een onvergetelijke "out-of-this-world" ervaring, door opwindende sensaties en unieke ingrediënten.
5 colognes, maar een enkele horizon met eindeloze mogelijkheden. Breng ze aan in lagen, om je eigen sensatie te creëren. Wees vrij, wees jezelf. Glans als nooit tevoren. Meer dan een parfumcollectie: een strijdkreet voor popliefhebbers, trendsetters, plezierzoekers, risiconemers.

Tart de zwaartekracht met een eau de cologne die je het gevoel geeft dat je zweeft. FLY AWAY is een intense Cologne die Mugler's geheime C-noot samenbrengt met de sprankelende frisheid van gele grapefruit en de rijke aardsheid van hennep in een zalige combinatie. FLY AWAY verhoogt de zintuigen, levendig en boeiend. Beleef elk moment alsof je aan het dagdromen bent ... voor een zwevende sensatie. Wees gewaarschuwd: dit ontspannende en krachtige aroma kan je in de wolken brengen.
Meer informatie