Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Thierry Mugler Cologne Love You All 100ml eau de toilette spray

Thierry Mugler Cologne Love You All 100ml eau de toilette spray

Normale prijs: € 62,00

Speciale prijs: € 39,95

  • In voorraad

  • U bespaart 36%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 100 ml
Parfumtype Eau de toilette
Thierry Mugler Cologne Love You All 100ml eau de toilette spray

In 2001 verkende Monsieur Mugler nieuwe territoria in het universum van parfum. Zijn kijk op Cologne liet een wonderbaarlijk, enigmatisch spoor in zijn kielzog. In 2018 bracht deze iconische erfenis de MUGLER COLOGNE collectie tot stand.

Mugler Cologne; De geur van eindeloze mogelijkheden. Mix. Creëer. Speel.

5 unisex-geuren, 5 kleuren en één doel: het aanbieden van een onvergetelijke "out-of-this-world" ervaring, door opwindende sensaties en unieke ingrediënten.
5 colognes, maar een enkele horizon met eindeloze mogelijkheden. Breng ze aan in lagen, om je eigen sensatie te creëren. Wees vrij, wees jezelf. Glans als nooit tevoren. Meer dan een parfumcollectie: een strijdkreet voor popliefhebbers, trendsetters, plezierzoekers, risiconemers.

LOVE YOU ALL is een universeel liefdesdrankje voor een zachte sensatie. Deze feel-good cologne brengt het rokerige, fluweelachtige blauwe zoethout en de warme, harsachtige geur van witte amber samen. Mugler's geheime E-noot draagt bij aan deze extatische mix, om je in een staat van innerlijke vrede en vertrouwen achter te laten, synchroon met het ritme van anderen en de wereld.
Meer informatie

Vergelijkbare producten