Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Veel afhaallocaties zijn gesloten (primera, bruna etc) kies voor aflevering aan huis, of voor een afhaalpunt in een supermarkt. 

Trussardi Amber Oud 100ml Eau De Parfum Spray

Trussardi Amber Oud 100ml Eau De Parfum Spray

Normale prijs: € 82,00

Speciale prijs: € 49,95

  • In voorraad

  • U bespaart 39%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 100 ml
Parfumtype Eau de parfum
Trussardi Amber Oud 100ml Eau De Parfum Spray

De populariteit van oud bespatte ook de parfumlijn van Trussardi, die in juni 2016 Trussardi Amber Oud presenteerde, een geur die het geluid van de duinen en de rust van oude steden uitstraalt. "Het goud van het zand badend in het zonlicht in de schemering en de dageraad."
Dit alles is te vinden in Amber Oud, de meest luxueuze en suggestieve geur van Trussardi Parfums. In dit intense eau de parfum mengde de jonge"neus"Amandine Clerc-Marie de twee zeldzaamste en duurste ingrediënten van de haute-parfumerie: amber en oud. Sinds mensenheugenis staan ze bekend om hun voorouderlijke, genezende krachten.
De compositie van Amber Oud behoort tot de houtachtige-chypre olfactorische familie en biedt unieke vibraties afkomstig van citroen en geranium, vermengd met roze peper en elemi hars. Het hart ontwikkelt noten van wierook, benzoë en oud die een luxueuze en mysterieuze mix creëren. Warmte en sensualiteit van de basis worden weerspiegeld in een unie van mannelijke noten van vetiver, patchouli en leer, evenals vrouwelijke noten van amber.

Top : citroen en geranium, roze peper en elemi hars
Hart : wierook, benzoë en oud
Basis : vetiver, patchouli, leder en amber
Meer informatie