Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Versace Pour Femme Oud Oriental 100ml eau de parfum spray

Versace Pour Femme Oud Oriental 100ml eau de parfum spray

Normale prijs: € 152,59

Speciale prijs: € 69,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 54%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 100 ml
Parfumtype Eau de parfum
Versace Pour Femme Oud Oriental 100ml eau de parfum spray

Pour Femme Oud Oriental is een luxueus en uiterst vrouwelijk parfum, de vrouwelijke versie van Pour Homme Oud Noir (2013), gepresenteerd als een geurig verhaal uit de Oriënt, zonnig, luxueus, heet, verleidelijk en sensueel. Pour Femme Oud Oriental is ontworpen voor de vrouw met een sterke persoonlijkheid! Versace heeft de mannelijke en vrouwelijke versies slim verbonden met een intense en lustopwekkende signatuur van een mengsel samengesteld uit oud en leer.
De luxueuze samenstelling opent met oriëntaalse noten van roos, geaccentueerd met ondeugend saffraan, omlijst met fresia´s. Het hart is poederachtig, vrouwelijk, zacht en diep, gemaakt van patchoeli, heliotroop en viooltjes, opgevolgd door intense noten van oud en leer met romig vanille en sandelhout, om te verleiden en de basisnoten te verzachten.
De parfumeurs van de nieuwe editie richtten zich op intense houtachtige nuances, aangeraakt door bedwelmende vrouwelijke bloemen, gecombineerd met ondeugende kruiden en een subtiel leer-akkoord, met als doel de warmte van de woestijn en de mystiek van het Midden-Oosten over te dragen.
Pour Femme Oud Oriental is een oriëntaals houtachtig parfum voor vrouwen en werd in 2014 gelanceerd.

Top : Roos Saffraan Fresia
Hart : Patchouli Viooltje Heliotroop
Basis : Agarhout (Oud) Leder Sandelhout Vanille
Meer informatie