Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Viktor & Rolf Spicebomb Infrared 50ml eau de toilette spray

Viktor & Rolf Spicebomb Infrared 50ml eau de toilette spray

Normale prijs: € 78,00

Speciale prijs: € 59,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 23%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 50 ml
Parfumtype Eau de toilette
Viktor & Rolf Spicebomb Infrared 50ml eau de toilette spray

Spicebomb Infrared, een nieuwe gloeiend hete geur voor mannen. Spicebomb Infrared is geïnspireerd op de intensiteit van een rode habanero chilipeper met een scherpe, doordringende verbranding. Rondom deze vurige peper, rode bessenolie en tabak, ontstaat een halo van laaiende warmte en magnetisme.

Turn up the heat

Ontdek Viktor & Rolf's nieuwste geur waarin seductie draait om brandende verleiding. Spicebomb Infrared brengt het verleidingsspel van Viktor&Rolf Fragrances naar het hoogste niveau door het vuur in alle zintuigen op te voeren, een crescendo van sexiness te creëren, een waar genot van verzengende gevoelens en verleiding, onmogelijk te ontkennen, ondraaglijk om te negeren, zelfs als je alleen bent.

The hottest level

Spicebomb Infrared is geïnspireerd op de intensiteit van een rode habanero chili peper met een scherpe, doordringende verbranding. Een gloeiende en verzengende kruidige geur, Spicebomb Infrared creëert een halo van laaiend licht door ingrediënten in verschillende tinten rood te gebruiken om magnetisme en trillingen te brengen. Spicebomb Infrared van Viktor&Rolf is een Amberachtige Kruidige geur voor mannen en werd in 2021 uitgebracht.

Top : Rood fruit, Roze peper en Saffraan;
Hart : Kaneel en Rode Peper;
Basis : Tabak en Benzoëhars.
Meer informatie