Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

YSL Yves Saint Laurent Black Opium 90ml eau de toilette spray

YSL Yves Saint Laurent  Black Opium 90ml eau de toilette spray

Normale prijs: € 121,48

Speciale prijs: € 84,95

  • In voorraad

  • U bespaart 30%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 90 ml
Parfumtype Eau de toilette
YSL Yves Saint Laurent Black Opium 90ml eau de toilette spray

Na de presentatie van Black Opium eau de parfum in 2014, introduceerde het huis van Yves Saint Laurent in augustus 2015 een nieuwe editie, Black Opium Eau de Toilette. De nieuwe versie komt in dezelfde vorm flacon en de belangrijkste noot is het zelfde gebleven-koffie, dit keer gecombineerd met frisse, groenere tinten van bloemen, thee en fruit. De parfum versie van de geur benadrukt een mix van bloemen en koffie, terwijl de nieuwe edt versie het groene karakter van koffie accentueert.
Ervaar een nieuwe sfeer van onvoorwaardelijke toewijding en afhankelijkheid. Ontdek de unieke combinatie van zwarte koffie en de onverschrokkenheid van opwindende frisse, groene noten. Heb je behoefte aan een dosis oneindige impulsiviteit, passie en vrouwelijkheid? Dan krijg je de kick met Black Opium Eau de Toilette van Yves Saint Laurent. Meer intensiteit, meer gevoel, meer kick! De geur breekt met de traditionele codes en ensceneert een opwindende en verslavende mix van koffie, musk en witte bloemen.
Black Opium eau de toilette start met fruitige noten van sprankelende en verfrissende zwarte bessen in combinatie met peer, citrus en groene mandarijn. Het hart bevat het belangrijkste ingrediënt-koffie, die met jasmijnthee noten en heldere zoete oranjebloesem frisser wordt. Het benadrukt sensualiteit met witte musk en blond hout dat op subtiele wijze de bloemen en het fruit van de compositie ondersteunen. Black Opium eau de toilette is een floraal hout-en muskusachtig parfum voor vrouwen.

Top : Zwarte Bes, Peer, Groene Mandarijn, Citrus
Hart : Jasmijnthee, Oranjebloesem, Koffie
Basis : Witte Musk, Blond Hout
Meer informatie