Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

YSL Yves Saint Laurent Black Opium Storm Illusion 50ml eau de parfum spray

YSL Yves Saint Laurent  Black Opium Storm Illusion 50ml eau de parfum spray

Normale prijs: € 105,58

Speciale prijs: € 69,95

  • In voorraad

  • U bespaart 34%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 50 ml
Parfumtype Eau de parfum
YSL Yves Saint Laurent Black Opium Storm Illusion 50ml eau de parfum spray

Pure luxe in zijn meest intense vorm - de exclusieve Eau de Parfum Spray Black Opium Storm Illusion van Yves Saint Laurent is een bijzondere compositie van speelse, sensuele contrasten. De buitengewone stijl van het Franse luxemerk komt ook bij deze nieuwe geurervaring volledig tot ontvouwing. Met een nonchalante vanzelfsprekendheid voegt deze geur zich bij de legendarische Opium-reeks en voegt een onweerstaanbaar sensueel facet toe.
De nieuwe geur van Yves Saint Laurent toont zich als een aantrekkelijke lichtgloed in fluweelzachte duisternis en verleidt met perfect op elkaar afgestemde geurcomponenten.

Black Opium Storm Illusion; een stormachtige liaison met een extatisch aura

Roze peper-essence verbindt zich in de topnoot met delicate peer en frisse mandarijn-essence, en creëert zo een ​​kruidige, fruitige geurervaring.
Verdere contrasten in de hartnoot voegen extra facetten toe, hier komen florale zonne-akkoorden samen met de florale noten van oranjebloesem-absolue en Sambac jasmijn-absolue.
Deze delicate bloemengeuren staan ​​in contrast met de basisnoot, die bittere nuances van zwarte koffie-akkoorden combineert met delicaat vanille-absolue, patchouli-essences en cederhout-essence.
Het geweldige Black Opium Storm Illusion creëert een fascinerende sensuele uitstraling, die je zintuigen stormenderhand verovert. De oosterse vanille geur voor vrouwen werd in 2020 uitgebracht.
Meer informatie