YSL Yves Saint Laurent Black Opium Wild 50ml eau de parfum spray

YSL Yves Saint Laurent Black Opium Wild 50ml eau de parfum spray

Normale prijs: € 95,45

Speciale prijs: 64.95 EUR € 64,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 32%
Merk:
Yves Saint Laurent
Inhoud: 90 ml
Parfumtype: Eau de parfum
YSL Yves Saint Laurent Black Opium Wild 50ml eau de parfum spray

Ontdek de intensiteit van BLACK OPIUM Eau de Parfum, dat nu wild is geworden. Terwijl de iconische formule van rijke zwarte koffie, vanille en witte bloemen hetzelfde is gebleven, geeft de wilde luipaard-print die de flacon siert een meer gedurfde en gevaarlijke houding aan de fles. Een nieuw vurig collectors item om de meest edgy, ongetemde stijl van Yves Saint Laurent te benadrukken.
Een intrigerende geur, een warme mix van gourmand aroma's en zoete vanille noten. Het uitnodigende koffie aroma geeft het parfum een relaxed, vrolijk gevoel, maar het parfum verspreidt ook een verleidelijk mysterieus gevoel. Black Opium Wild heeft een donkere, bedwelmende kant, zachtjes in evenwicht gehouden door frisse noten van oranjebloesem en peer, versterkt door houtachtige noten van Patchouli. De oosterse vanille geur voor vrouwen werd in 2016 gelanceerd.
Het parfum belooft zonder te ontrafelen, vertelt zonder echt te vertellen, beide raadselachtig en vertrouwd en maakt het de perfecte uitdrukking van vrouwelijkheid en gratie.

Top : Roze peper Peer Oranjebloesem
Hart : Jasmijn Koffie Bittere Amandelen Zoethout
Basis : Vanille Patchouli Ceder Kasjmier Hout
Meer informatie