Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Yves Saint Laurent Babydoll Mascara Set Black 5ml + 2 gratis producten

Yves Saint Laurent Babydoll Mascara Set Black 5ml + 2 gratis producten

Normale prijs: € 36,67

Speciale prijs: € 29,95

  • In voorraad

  • U bespaart 18%

Eigenschappen

Merk
Yves Saint Laurent
Inhoud 5ml+5ml+8ml
Make-Up Soort Ogen, Make-Up Removers
Make-Up Type Mascara, Eye Make-Up Remover
Huidtype Alle huidtypes
Yves Saint Laurent Babydoll Mascara Set , inhoud:

Yves Saint Laurent Mascara Volume Effet Faux Cils Noir 5ml Mascara + top secret instant moisture glow 5ml + Démaquillant expert bi-phase doux make-up remover 8ml

Ervaar met Babydoll dezelfde mooie formule als de geliefde klassieke luxueuze Mascara Volume Effet Faux Cils. Bereik intensiteit met de triple-film complex: een bedekkende film voor intensiteit, een conditionerende film voor krulling, een fixerende film voor langdurige effectiviteit. Bovendien combineert de borstel applicator nylonvezels van verschillende diameters voor volumeverhoging als nooit tevoren.
Een unieke mascara met een gepatenteerde formule die gedefinieerd volume en tot 24 uur dekking biedt. De wimpers worden één voor één gemodelleerd, zonder vlekjes of klontjes.
Baby doll creëert een volledig open ogen effect door het liften en het scheiden van de wimpers. De gepatenteerde formule creëert tot 24 uur langdurig volume en intense kleur die gelijkmatig is verspreid zonder vlokken, klonten of vlekken.
Bereik elke wimper, met inbegrip van de allerkleinsten voor een volledig waaier-effect. De borstel heeft borstelharen die zich aanpassen aan alle wimper types, ze scheiden, bedekken en vermenigvuldigen wimpers voor gedefinieerd volume.
Meer informatie