Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Yves Saint Laurent Couture Blush 09 Rose Lavallière

Yves Saint Laurent Couture Blush 09 Rose Lavallière

Normale prijs: € 49,99

Speciale prijs: € 34,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 30%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 3 gr
Make-Up Soort Teint
Make-Up Type Blush
Yves Saint Laurent Couture Blush 09 Rose Lavallière

Een vederlichte innovatieve wet-to-dry blush die kleur geeft

Geef je teint een perfecte uitstraling en zet accenten met Yves Saint Laurent Couture Blush. De poeder-blush in jouw favoriete kleur zorgt voor een frisse en levendige look. Verkrijgbaar in tal van kleuren, voor de juiste tint voor jouw huidtype om jouw jukbeenderen van hun beste kant te laten zien.
Elegant en chique, Yves Saint Laurent Couture Blush bevindt zich in een praktische verpakking. In de kleur naar keuze breng je deze naar wens aan met het bijgeleverde penseel. Wil je een fel kleuraccent toevoegen of de rouge zachtjes vermengen met de make-up? Dat is aan jou en het is beide met het penseel mogelijk. Je kunt zelfs onderweg de kleuren opfrissen, want in de glinsterende gouden verpakking zit al een spiegel verwerkt. Zo heb je alles bij elkaar als je je teint stralend wilt houden.
Al decennia staat Yves Saint Laurent voor hoogwaardige make-upproducten die voor elk huidtype een ruime keuze bieden. Met de Couture Blush heb je een product gevonden dat niet mag ontbreken in je make-up box - en dat bijzonder geschikt is voor "mobiel gebruik".
Meer informatie