Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Benefit Lip Tints To Love Set 3 x 6ml ChaChatint, Lovetint, Benetint

Benefit Lip Tints To Love Set  3 x 6ml ChaChatint, Lovetint, Benetint

Nieuw

Normale prijs: € 60,30

Speciale prijs: € 44,95

  • In voorraad

  • U bespaart 25%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 3 x 6 ml
Make-Up Soort Teint, Lippen
Make-Up Type Blush, Lipstick, Lipgloss
Benefit Lip Tints To Love Set 3 x 6ml ChaChatint, Lovetint, Benetint

• Brutaal en verleidelijk: Lovetint tovert met haar felrood een onweerstaanbare frisheid op het gezicht en zorgt als lipkleur en vloeibare rouge voor fantastisch stralende wangen en sexy lippen! De lip- en wangtint van Benefit is langhoudend, kus- en veegvast - net als zijn iconische Tint-broers en -zussen is Lovetint een echte expert voor frisse, opvallende looks en kan dankzij de speciale applicator super precies en moeiteloos worden aangebracht op lippen en wangen.

• Benefit heeft zijn iconische tinten in een frisse outfit gestopt en voorzien van een geavanceerde applicator. Kortom: een chique flesje, nog makkelijker aan te brengen, maar toch hetzelfde, want de cultformule is zeer gewild. ChaChatint geeft het gezicht een heerlijk natuurlijke uitstraling - zowel als lipkleur, maar ook als vloeibare blush. Het unieke koraalrood doet denken aan het warme licht van de ondergaande zon en roept een hemelse look op die schoonheidsdromen laat uitkomen en is niet alleen langhoudend, maar ook kus- en veegvast.

• Benetint is het meest iconische lid van de Tint-familie - de lip- en wangkleur die oorspronkelijk werd ontwikkeld voor een stripteasedanser in de jaren 70, is een integraal onderdeel geworden van de schoonheidskosmos. Het tovert in een mum van tijd een fantastische frisheid op het gezicht en maakt indruk met een bovennatuurlijke finish die lang aanhoudt, niet vlekt en ook kusbestendig is.

Breng drie penseelstreken aan op elke wang en blend vervolgens snel met de vingertoppen of een penseel. Breng het vervolgens aan op je lippen, gelaagd om intensiteit op te bouwen.
Meer informatie