Eyeliner

Producten 1-12 van 41

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 41

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een mooie eyeliner maakt jouw look helemaal af! Met een beetje eyeliner kun je jouw ogen naar voren brengen of juist optisch anders laten lijken. Je kunt zelf kiezen of je voor een subtiele look gaat of dat je voor een intense look gaat. Er zijn veel verschillende soorten, maten en kleuren eyeliner, zodat er altijd één is die jij kunt combineren met jouw make-up. Bekijk ons brede assortiment en koop jouw eyeliner nu bij ParfumCenter!/p>

Beste eyeliner

Bij ParfumCenter verkopen wij de beste eyeliner tegen een lage prijs. Afhankelijk van de look waarvoor je wilt gaan, kun jij bepalen welke eyeliner het beste bij jou past. Ga jij voor een rustige of een intense look? Wij verkopen onze eyeliners in verschillende kleuren, maar we hebben het ook in vloeibare en vaste vorm. Neem voor de beste eyeliner een kijkje in ons assortiment en bestel het vandaag nog bij ParfumCenter!

Eyeliner aanbrengen

Hoe kun jij je eyeliner mooi aanbrengen? Er zijn verschillende soorten en texturen eyeliner, wat verschil maakt in de manier hoe je eyeliner kunt aanbrengen. Bij elke soort is het belangrijk dat je het op een rustige manier aanbrengt en dus niet met grote strepen. Door je eyeliner met kleine strepen aan te brengen, heb je meer controle en kun je beter een mooie lijn tekenen. Ook is het belangrijk dat je oplet dat je nooit je ogen aanraakt na het aanbrengen van de eyeliner, zo voorkom je dat je het uitsmeert over je ooglid en op je hand.

Waterproof eyeliner

Om te zorgen dat jouw look de hele dag er goed uit blijft zien, is een waterproof eyeliner ideaal. Wij verkopen verschillende waterproof eyeliners, die niet zomaar uit zullen lopen of gaan vlekken. Zelfs als jij in contact komt met water, bijvoorbeeld in een regenbui, blijft jouw eyeliner perfect zitten. Er zijn allerlei verschillende soorten eyeliner waardoor iedereen de mogelijkheid heeft om met een mooi waterproof eyeliner de dag door te komen.

Eyeliner kopen

Wil jij graag een mooie eyeliner kopen? Bij ParfumCenter bieden wij een groot assortiment met verschillende soorten mooie eyeliner. Afhankelijk van de look die jij wilt creëren kun je kiezen voor een mooie soort of kleur eyeliner. Wil jij je eyeliner kopen en combineren met een oogpotlood of andere make-up? Neem dan eens een kijkje in ons volledige assortiment en maak jouw look helemaal af!

Wat is eyeliner?

Het is een make-up product dat komt in vaste en vloeibare vorm. Je gebruikt het rondom, boven of onder je ogen. Het doel van eyeliner is je ogen meer expressie te geven. Hoe donkerder en dikker jij je eyeliner aanbrengt hoe dramatischer jij je look maakt. In combinatie met een mooie mascara, creëer je een prachtige oog make-up look. De meest gebruikte kleur is zwart, maar er zijn ook gekleurde eyeliners voor wanneer jij voor een speelse look wilt gaan. Bekijk het assortiment en ontdek welke eyeliner bij jou past!

Hoe breng je eyeliner aan?

Er zijn veel verschillende manieren om je eyeliner aan te brengen, afhankelijk van de look waarvoor je gaat. Wij geven je verschillende tips over hoe jij je eyeliner op een mooie manier aan kunt brengen.

  • Begin altijd met het aanbrengen van eyeliner op het ‘moeilijkste’ oog. Eén van je ogen is vaak lastiger om make-up op aan te brengen. Begin met dit oog, zodat je het lijntje bij het andere oog makkelijk hetzelfde kunt maken.
  • Maak gebruik van twee handen. Trek met je ene hand je ooglid een beetje omhoog en gebruik je andere hand voor het tekenen van de lijn.
  • Voorkom vettige oogleden. Door je ogen goed te reinigen voor het aanbrengen van je eyeliner, zal het makkelijk gaan en blijft het beter zitten.
  • Combineer met oogschaduw. Door een matte oogschaduw over je eyeliner aan te brengen, maak je je look net iets zachter.
  • Gebruik concealer om je eyeliner te perfectioneren. Door wat concealer te gebruiken kun je de lijn mooi strak maken. Ook wanneer je per ongeluk een beetje uitgeschoten bent, kun je dit met concealer oplossen.

Welke eyeliner past bij mijn ogen?

Afhankelijk van de vorm van je ogen kun jij bepalen welke eyeliner het beste bij jouw ogen past. Hieronder geven we van verschillende oogvormen een suggestie van welke eyeliner techniek je het beste kunt toepassen

Amandelvormige ogen

Met jouw oogvorm heb je geluk, je kunt namelijk bijna elke look hebben! Je kunt dus experimenteren met allerlei manieren om eyeliner aan te brengen. Een leuke suggestie is een dubbele eyeliner. Je maakt gebruik van twee verschillende kleuren eyeliner en brengt deze boven elkaar aan. Dit geeft een speelse en feestelijke uitstraling.

Hangende ogen

Jouw ogen kun je een beetje omhoog krijgen met de cat eye. Deze manier van eyeliner aanbrengen, doe je door helemaal in de binnenste ooghoek een vloeiende lijn te trekken langs de wimperrand. Bij de buitenkant van je oog laat je de lijn omhoog wijzen. Op deze manier eindig je met een subtiele punt.

Ronde ogen

Bij jouw ogen is een groot deel van het witte deel van je oog te zien. Om je ogen toch iets scherper te laten lijken, kun je je eyeliner van smal naar breed tekenen. Dit doe je door in het midden van je ooglid, op de wimperrand een hele dunne lijn te tekenen. Trek dit door naar de buitenkant van je oog en laat het steeds breder worden. Eindig met een lichte wing.

Uit elkaar staande ogen

Met een beetje eyeliner kun jij je ogen optisch wat dichter bij elkaar brengen. Dit doe je door de focus te leggen op de binnen- en onderkant van je ogen. Begin in de binnenste ooghoek met je eyeliner en teken de lijn niet voorbij je wimpers. Door een leuke kleur oogschaduw aan de binnenkant van je ogen aan te brengen, benadruk je de focus nog meer op de binnenkant.

Dichtbij elkaar staande ogen

Jij kunt je ogen optisch wat verder uit elkaar laten lijken. Begin niet aan de binnenkant van je oog, maar ergens halverwege. Trek vanuit daar de lijn door naar de buitenkant van je oog en werk het op het einde iets omhoog. Op deze manier wordt de focus gelegd op de buitenkant van je oog.

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.