Bodylotion

Producten 1-12 van 20

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 20

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Warm douchen droogt je huid uit, waardoor de huidbarrière beschadigt. Deze huidbarrière hoort de buitenste lagen bij elkaar te houden en voelt, in de gewenste status, gezond aan. Wanneer deze laag beschadigd is, voelt de huid droog en ruw aan. Om jouw beschadigde huid te herstellen, is het belangrijk om je lichaam regelmatig in te smeren met bodylotion. Deze crème hydrateert de huid, zodat het zich vervolgens weer kan herstellen. Daarnaast houdt bodylotion de huid soepel en heeft het een beschermende werking. Na het smeren van bodylotion voelt jouw huid weer zijdezacht aan. In ons ruime assortiment aan bodylotions in elke geur en prijssoort vind je jouw favoriete bodylotion!

Bodylotion droge huid

Last van een droge huid? Door het gebruik van bodylotion, wordt de huid gevoed en gehydrateerd. Na het smeren van de lotion voelt jouw huid weer heerlijk zacht aan. Overigens is het voor elk type huid belangrijk om een lotion te gebruiken. Voor elk soort huid is het belangrijk dat deze gehydrateerd blijft. Dit werkt tegen uitdroging en houdt de huid in een optimale conditie. Het is natuurlijk ook fijn dat jouw bodylotion lekker ruikt omdat je het product over je hele lichaam uitsmeert. Houd je van een bodylotion met een parfumgeur of liever een bloemige geur? Neem een kijkje in ons uitgebreide assortiment aan bodylotions om jouw droge huid verzorgen!

Biotherm bodylotion

Op zoek naar een Biotherm bodylotion? Bij ParfumCenter zit je altijd goed voor een bodylotion. Ongeacht het huidtype, heeft jouw huid veel baat bij het gebruik van lotion. De hydraterende en verzorgende werking helpt jouw huid om optimaal te herstellen. Vind bij ParfumCenter de geschikte Biotherm bodylotion om jouw huid weer te laten stralen.

Beste bodylotion

ParfumCenter helpt jou bij het vinden van de beste bodylotion. Ons ruime assortiment biedt veel keuze uit diverse geuren en prijzen. Houd je van een bloemige geur, van vanille of heb je bijvoorbeeld liever de geur van een parfum? Genoeg keuze in ons assortiment. Bekijk de productomschrijvingen op de productpagina’s van de lotions over de ingrediënten en verschillende effecten, of vraag onze klantenservice voor advies over de beste bodylotion voor jou!

Wat is bodylotion?

Een bodylotion is een crème die de huid hydrateert. Hierdoor wordt de huid gevoed en herstelt deze sneller. Na het gebruik, voelt de huid weer soepel en glad aan. Overigens heeft de lotion ook een beschermende werking. Ieder soort huidtype heeft baat bij het gebruik van een bodylotion.

Wanneer gebruik je bodylotion?

Het gebruik van een bodylotion na het douchen, helpt de huid te herstellen. Warm douchen beschadigt de huid namelijk. Het is daarom voor ieder huidtype aan te raden om een hydraterende bodylotion te gebruiken. Overigens zal je door je in te smeren met bodylotion na het zonnen, jouw bruine kleur langer behouden. Je gebruikt bodylotion daarom het hele jaar door.

Hoe vaak gebruik je bodylotion?

Het is verstandig om na iedere douchebeurt een hydraterende bodylotion te gebruiken. Dit helpt voor het herstel van de huid na het douchen. Je huid kan deze verzorging het hele jaar door gebruiken.

 

Copyright © 2021 ParfumCenter.nl. All rights reserved.