Dagcrème

Elke huid wordt prachtig met de juiste verzorging. Een goede dagcrème is daarbij een belangrijk onderdeel. Bij ParfumCenter hebben we een uitgebreid aanbod met crèmes voor ieder huidtype. Ook heb je de keuze uit een scala merken, denk aan vooraanstaande merken als Clinique, Estée Lauder en Lancôme. Wil je weten welke dagcrème het beste past bij jouw huidtype? Bekijk dan de beschrijving bij elk product. Hier staat altijd een kort overzicht met de eigenschappen plus uitgebreide informatie.

Meer informatie

Producten 1-12 van 236

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 236

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Dagcrème met SPF

Onderschat de invloeden van de zon niet, neem daarom bij voorkeur een dagcrème met SPF. Dit vormt een beschermend schild tegen UV-stralen. Het is ook mogelijk om een dag- en nachtcrème in één te gebruiken. Zeker wanneer je gaat sporten of reizen is dit handig, je hoeft maar één product mee te nemen. Houdt er wel rekening mee dat er dan waarschijnlijk geen SPF in zit. Vaak wordt een dergelijke crème als gezichtscrème aangeduid. Heb je een dagcrème zonder SPF, gebruik dan ook een zonnebrandcrème.

Clinique dagcrème

Ben je specifiek op zoek naar een Clinique dagcrème? Logisch. Om de kans op een allergische reactie te minimaliseren zijn Clinique producten ontwikkeld door dermatologen en uitgebreid getest op huidreacties. Of je nu een vochtinbrengende crème zoekt voor de droge huid of juist een dagcrème voor de vette huid, bij ParfumCenter zit je goed. Wij hebben altijd een geschikte Clinique dagcrème. Net als vele andere huidverzorgingsproducten van dit gerenommeerde merk.

Estée Lauder dagcrème

Wanneer je aan huidverzorging voor de vrouw denkt, komt Estée Lauder dagcrème al snel naar voren. ‘Iedere vrouw kan mooi zijn’, dat is de overtuiging van het merk. De grote variatie aan cosmetica en huidverzorgingsproducten van Estée Lauder bewijst dit des te meer. Ervaar zelf de hydraterende kwaliteiten van een Estée Lauder dagcrème door deze te bestellen bij ParfumCenter. Je profiteert dan gelijk van een scherpe prijs van jouw nieuwe favoriete dagcrème.

Lancôme dagcrème

Lancôme creëert al jarenlang luxe parfums en make-up, maar dit merk heeft meer te bieden. Een Lancôme dagcrème bijvoorbeeld. Met de juiste mix aan ingrediënten zorgt elk product dat jouw huid gehydrateerd is en straalt. Wil jij je huid dag én nacht het beste geven? Gebruik dan naast een Lancôme dagcrème ook een nachtcrème. Hierdoor herstelt je huid zich nog beter en wordt deze helemaal tot rust gebracht.

Waarom dagcrème?

Door een dagcrème te gebruiken verzorg en bescherm je je huid. Je zorgt ervoor dat schadelijke invloeden geen kans krijgen om schade aan te brengen. Daarbij geef je jouw huid datgene wat het nodig heeft. Daarom is het belangrijk om dagelijks een dagcrème te gebruiken. Een goede reiniging van de huid is essentieel voor een optimale werking van je dagcrème. Gebruik hiervoor een reinigingsgel, -melk of olie. Je kan ook micellair water gebruiken.

Wat is een goede dagcrème?

Een goede dagcrème zorgt ervoor dat uw huid soepel en stralend blijft. Het beschermt uw huid en geeft het de aandacht die het nodig heeft. Dit kan per huidtype verschillen. Zorg er daarom voor dat je weet wat voor huidtype jij hebt. Dit kun je eenvoudig zelf testen met een paar stukjes tissue. Leg een stukje op je voorhoofd, neus of kin en een stukje op je wang. Laat dit twee minuten op je schone gezicht liggen en je ziet aan de vlekken die achterblijven welk huidtype jij hebt.

  • Droge huid: beide velletjes zijn droog.
  • Normale huid: je ziet een paar vlekjes zitten.
  • Gecombineerde huid: de reepjes op je voorhoofd en neus bevatten meer vlekjes dan het reepje op je wang.
  • Vette huid: beide stukjes bevatten veel vlekken.

Welke dagcrème heb ik nodig?

Het allerbelangrijkste is een dagcrème kiezen die bij jouw huidtype past. Daarnaast is het verstandig om te kijken naar de SPF. Zeker wanneer je overdag veel buiten bent. Hoe hoger de factor, hoe beter je huid wordt beschermd tegen UV stralen.

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.