Dag- en nachtcrème

Gebruik een dag- en nachtcrème om je gezichtshuid optimaal te beschermen en verzorgen. De meeste merken hebben verzorgingslijnen waarbij de een niet zonder de andere kan. Een nachtcrème ondersteunt het herstellend vermogen van de huid en een dagcrème beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Denk hierbij aan UV stralen van de zon. Het is ook mogelijk om een dag- en nachtcrème in één te hebben. Vaak wordt dit als gezichtscrème aangeduid. Let er dan wel op dat je een extra bescherming tegen de zon gebruikt.

Meer informatie

Producten 1-12 van 78

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 78

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Estée Lauder dag- en nachtcrème

Ben je specifiek op zoek naar een Estée Lauder dag- en nachtcrème? Bij ParfumCenter hebben we een ruim aanbod. Alle huidverzorgingsproducten van dit merk worden ontwikkeld door ervaren dermatologen en zijn getest op allergische reacties. Ga de strijd aan door je huid te beschermen tegen veroudering en profiteer van luxe Estée Lauder dag- en nachtcrèmes. Met geconcentreerde vitaminen en mineralen krijg je al snel een egale uitstraling van uw huid.

Beste dag- en nachtcrème

Het is afhankelijk van je huidtype wat de beste dag- en nachtcrème is voor jou. Je kan zelf op een eenvoudige manier jouw huid testen. Doe dit door twee reepjes tissue op je voorhoofd, neus of kin en wang te leggen. Laat dit twee minuten op je schone gezicht liggen en je ziet aan de vlekken die achterblijven op de tissues welk huidtype jij hebt.

  • Droge huid: beide velletjes zijn droog.
  • Normale huid: je ziet een paar vlekjes zitten.
  • Gecombineerde huid: de reepjes op je voorhoofd en neus bevatten meer vlekjes dan het reepje op je wang.
  • Vette huid: beide stukjes bevatten veel vlekken.

De beste dag- en nachtcrème vind je bij ParfumCenter!

Dag- en nachtcrème kopen

Als je een dag- en nachtcrème gaat kopen, wil je dat deze ervoor zorgen dat je huid gehydrateerd wordt. Een goede crème die bij je huidtype past, zal dit doen. Gelukkig vind je bij ParfumCenter een ruim aanbod. Hierdoor is er voor ieder huidtype een geschikte crème. Je dag- en nachtcrème kopen doe je eenvoudig online, samen met al je andere huidverzorging. Zoals reiniging. Op een schone huid werken de crèmes namelijk het beste. Wij zorgen voor een snelle levering van jouw bestelling!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.