Gezichtsverzorging

Huidverzorging_1440x450_PC
Meer informatie

Producten 1-12 van 494

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 494

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Om de huid van je gezicht gezond te houden is een juiste gezichtsverzorging erg belangrijk. Vaak bestaat een skincare routine uit meerdere handelingen die samen voor het beste resultaat zorgen. Met de gezichtsverzorgingsproducten van ParfumCenter kun je je huid optimaal verzorgen. Kijk wel goed naar welk huidtype je hebt, zo voorkom je dat een product niet de gewenste resultaten geeft. Jouw huid verdient een goede gezichtsverzorging die bij je past!

Waarom gezichtsverzorging?

Wat is de reden waarom gezichtsverzorging nou zo belangrijk is? Elke dag wordt de huid op je gezicht blootgesteld aan allerlei schadelijke invloeden van buitenaf. Door een goede verzorging kun je jouw huid ontdoen van schadelijke stoffen en ook beschermen tegen deze stoffen. Voorbeelden van deze schadelijke stoffen zijn uitlaatstoffen en bacteriën. Verder hebben stress en hormonen een grote invloed op je lichaam en dus ook op je huid. Denk hierbij aan onzuiverheden en een fletse huid. Door de juiste producten te gebruiken kun je je huid egaler maken, zo kun je bijvoorbeeld met een anti rimpel crème rimpels minder zichtbaar maken. Tenslotte hebben de elementen zoals regen, kou en zonlicht ook invloed op je huid. Door hitte en de zon kan de huid beschadigen en uitdrogen, maar ook koude lucht kan je huid irriteren. Met zonnebrandcrème kun je de huid beschermen en met een juiste crème kan je huid weer herstellen na deze invloeden. Haal daarom A-merk gezichtverzorgingsproducten voordelig via ParfumCenter.nl in huis!

Gezichtsverzorging mannen

Zowel mannen als vrouwen verdienen de beste gezichtsverzorging! Wanneer mannen zich scheren, heeft de huid extra aandacht nodig. Zo vind je bij ParfumCenter producten als scheerschuim en aftershave. Verder hebben wij naast veel producten gericht op de vrouw ook een speciale huidverzorgingslijn voor mannen met onder andere dagcrème en oogcrème.

Gezichtsverzorging huidtype

Vraag jij je af welke gezichtsverzorging bij jouw huidtype past? Wat dan belangrijk is, is dat je eerst bepaald wat voor soort huidtype je hebt. Deze is bij iedereen anders, maar vaak hebben mensen een combinatie van meerdere huidtypes. Meestal worden ze onderverdeeld in de volgende soorten: Droge huid De droge huid heeft geen vette delen, kan strak aanvoelen en heeft minder zichtbare poriën. Deze huid heeft een verzorging nodig die is gericht op het herstellen van de huid door het gebruik van producten die het vochtverlies tegengaan. Het is beter om irriterende ingrediënten te vermijden. Normale huid De normale huid heeft geen vette of droge delen en de poriën zijn klein. De verzorging van deze huid is gericht op het behoud van een goede huidconditie. Producten met een lichte textuur zijn hierbij de beste keuze. Vette huid De vette huid heeft vette delen of is geheel vet. Daarnaast zijn de poriën goed zichtbaar. De verzorging zorgt ervoor dat je huid egaler wordt en poriën minder zichtbaar. Producten op basis van gel of water zijn een goede keuze. Gemengde huid De gemengde huid heeft vette delen, vaak op het voorhoofd, neus en kin(T-zone). De rest van de huid is normaal of droog. Hierbij is een combinatie van producten op de juiste plekken dus het beste. Gevoelige huid Een gevoelige huid wordt snel rood en geïrriteerd. Daarnaast kan het soms trekkerig aanvoelen doordat de huid moeite heeft met het vasthouden van vocht. Vermijd hier irriterende ingrediënten. Welke gezichtsverzorging vrouwen en mannen nodig hebben, ligt dus deels ook aan het huidtype. Bekijk onze gezichtsverzorgingsproducten bij ParfumCenter en profiteer van scherpe prijzen!

Gezichtsverzorging routine

Je kan zelf kiezen hoe uitgebreid je gezichtsverzorging routine is. De meest voorkomende stappen zijn: Stap 1. Reinigen: Belangrijk is om eerst eventueel make-up van je gezicht te halen met make-up remover en vervolgens om je gezicht verder te reinigen. Hiermee verwijder je al het vuil wat gedurende de dag op je huid is gekomen. Stap 2. Exfoliëren: Vervolgens kan je een exfoliant gebruiken door middel van een peeling of scrub. Deze producten zorgt voor het verwijderen dode huidcellen. Let wel op dat je een soort kiest die bij jouw huidtype past en die speciaal voor het gezicht is. Stap 3. Kalmeren: Je kan een gezichtsmasker gebruiken om te ontspannen, dit is vaak niet elke dag nodig. Stap 4. Verzorgen: Heeft je huid extra verzorging nodig? Dan kan je nu een serum aanbrengen. Dit kan bijvoorbeeld hydraterend of verzachtend werken. Vervolgens breng je een dagcrème of nachtcrème aan. Ook kan je nu een anti rimpel crème en/of oogcrème aanbrengen, als je die gebruikt. Stap 5. Beschermen: Ook wanneer het bewolkt is of als je binnen zit hebben uv-stralen invloed op je huid. Het beste is daarom om 365 dagen per jaar overdag producten te gebruiken met SPF erin, dit kan ook in een dagcrème zitten. ParfumCenter heeft verschillende zonproducten in het assortiment, neem gerust een kijkje! Al met al, ieder zijn gezichtsverzorging routine verschilt en je kan het zo uitgebreid maken als je zelf wil!

Gezichtsverzorgingsproducten

Bij ParfumCenter vind je een groot aanbod aan gezichtsverzorgingsproducten van verschillende merken. Een aantal voorbeelden hiervan zijn:

Deze merken hebben onder andere diverse reinigingsproducten, dag- en nachtcrèmes, antirimpelcrèmes en veel meer. Neem een kijkje bij de gezichtsverzorgingsproducten in de webshop van ParfumCenter!

Gezichtsverzorging kopen

Overweeg je om gezichtsverzorging te kopen? Bekijk dan het volledige assortiment van ParfumCenter en kies de producten die bij jouw huidtype passen! We leveren de producten in de originele verpakking. Je bent verzekerd van een hoge kwaliteit en de scherpste prijzen. Naast gezichtsverzorgingsproducten heeft ParfumCenter ook parfum voor dames en parfum voor heren. Daarnaast kun je luxe geschenksets met vele soorten gezichtsverzorging kopen die je als cadeau kunt geven!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.