Bronzer

Producten 1-12 van 38

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 38

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bij het afmaken van de perfecte make-up look, kan een bronzer niet missen. Met bronzer geef je je gezicht een bruinere tint. Door de juiste hoeveelheid te gebruiken, breng je de accenten in je gezicht naar voren, wat zorgt voor een mooie uitstraling. Je kunt de bronzer op meerdere manieren aanbrengen en afhankelijk van jouw voorkeur is er altijd wel een die bij jou past. Bij ParfumCenter bieden wij een groot assortiment bronzers aan voor lage prijzen.

Bronzer make-up

Bij parfumcenter bieden wij allerlei soorten bronzer make-up aan. Iedere huid is anders en daarom is het belangrijk dat je een bronzer koopt die bij jou past. Wil jij een bronzer met een donkere tint of een met een gouden schittering? Er zijn enorm veel soorten en merken. Wil jij je bronzer make-up combineren met highlighter of blush? Bekijk nu ons voordelige assortiment!

Beste bronzer

Hoe weet je wat de beste bronzer voor jou is? Wij bieden een groot aanbod aan bronzers van onze kwaliteitsmerken aan, zodat er altijd één is die aan jouw eisen voldoet. Onze bronzers hebben een hydraterende en beschermende werking, waardoor je een natuurlijke tint op je huid creëert. Koop bij ParfumCenter de beste bronzer en geniet van het extra effect dat het met zich mee brengt in jouw look!

Bronzer aanbrengen

Het is belangrijk dat het bronzer aanbrengen op de juiste manier gebeurt. Als je bijvoorbeeld te veel bronzer gebruikt, kan dit er onnatuurlijk uitzien. Voor het aanbrengen van je bronzer kun je de onderstaande stappen bij langs gaan.

  • Stap 1: zorg dat je een goede kwast hebt om je bronzer aan te brengen. Je kunt het beste een brede donsachtige kwast gebruiken met een afgeronde bovenkant.
  • Stap 2: veeg de kwast over de bronzer en zorg dat het gelijkmatig over je kwast verdeeld is.
  • Stap 3: breng de bronzer in kleine laagjes aan op het gezicht met je kwast. Wanneer je in één keer te veel aanbrengt, is dit lastig dit te verwijderen zonder de rest van je make-up aan te tasten.
  • Stap 4: breng de bronzer aan bij de haaraanzet, je jukbeenderen en werk dit door naar beneden richting de kaaklijn. Vervolgens breng je het vanuit de zijkanten bovenaan je neus, naar het einde van je neus bij de neusvleugel.
  • Stap 5: zorg dat de bronzer niet te donker is aangebracht. Mocht dit wel zo zijn, dan kun je het met de kwast een beetje vervagen. Wanneer je echt teveel gebruikt hebt, kun je dit oplossen met een beetje foundation.

Wat is bronzer?

Over het algemeen wordt bronzer gezien al een poedervormige make-up, maar het komt in verschillende soorten. Zo zijn er crèmes, sticks en nog veel meer. Met bronzer kun je je huid een klein beetje donkerder maken zonder dat het er onnatuurlijk uit komt te zien. Door je bronzer op de juiste manier aan te brengen, maak je je look net iets meer geaccentueerd. Wij verkopen allerlei soorten bronzer die zorgen dat jij je make-up look nog een beetje mooier kan maken.

Waar breng je bronzer aan?

Bronzer kun je op verschillende manieren en plekken op het gezicht aanbrengen, maar waar het meestal aangebracht wordt zijn de jukbeenderen en de slapen. Dit brengt namelijk de accenten in je gezicht naar voren. Door bronzer ook op haaraanzet, neus en kaaklijn aan te brengen creëer je een mooi effect. Zo worden de ‘hoeken’ van je gezicht geaccentueerd, wat mooi natuurlijk oogt. Wel dien je goed op te letten dat je niet te veel bronzer aanbrengt, dit kan onnatuurlijk lijken.

Welke bronzer past bij mij?

Voordat je je bronzer uitkiest, is het belangrijk om uit te zoeken welke goed bij jou past. We leggen je graag in grote lijnen uit welke bronzer bij jou zou kunnen passen. Uiteindelijk zul je zelf ook moeten testen welke bronzer het beste aansluit bij jouw behoeften, maar wij hopen je op deze manier een indruk te kunnen geven.

  • Lichte huid: bij jouw huid is het belangrijk om niet een te donkere bronzer te kiezen, dit lijkt onnatuurlijk. Kies een bronzer die niet meer dan twee tinten donkerder is dan jouw huid.
  • Medium huid: bijna alle bronzers passen bij jouw huid! Vooral een koperachtige tint of een goudtint zal mooi staan.
  • Donkere huid: neutrale bronzers kunnen op een donkere huidskleur een dof resultaat opleveren. Ga daarom voor een warme donkere kleur. Denk hierbij aan roodtinten of donkerbruine tinten.
Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.