Maskers & Serums

Producten 1-12 van 146

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 146

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Met onze gezichtsmaskers & serums geef je jouw gezichtshuid een boost. Je wilt natuurlijk niet dat het er onverzorgd uitziet en voelt. Gebruik daarom regelmatig een gezichtsmasker dat bij de behoeften van jouw huid aansluit. Zorg hierbij dat het masker goed verzorgt en hydrateert. Goede gezichtsmaskers kunnen in eerste instantie prijzig lijken. Je zal er echter baat bij hebben door in een masker van goede kwaliteit te investeren, om jouw gewenste resultaat te behalen. Je hebt immers meer aan wat duurdere en betere ingrediënten, dan aan een masker met goedkope ingrediënten die uiteindelijk je huid uitdroogt. Met gezichtsmaskers & serums van merken als Lancaster, Nuxe en meer andere merken, zit er vast een geschikt masker voor jou tussen! Bekijk ons aanbod en combineer het met onze andere gezichtsverzorgingsproducten.

Gezichtsmasker droge huid

Het is erg belangrijk dat een gezichtsmasker voor de droge huid hydrateert. Anders raakt de huid beschadigd en dat is wat je juist niet wilt, wanneer je een gezichtsmasker gebruikt. Let goed op wat voor werking het masker belooft en uit welke ingrediënten het bestaat. Deze informatie staat op de productpagina’s in de productbeschrijvingen omschreven. Mocht je ondersteuning nodig hebben bij het maken van een keuze, dan staat onze klantenservice voor je klaar om je te adviseren!

Gezichtsmasker acne

Voor de bestrijding van een acne huid is een goed gezichtsmasker voor acné onmisbaar. Dit vermindert de kans op ontstekingen en stimuleert de huid om beter te herstellen. Het is belangrijk om een masker te gebruiken dat hydrateert, zelfs al heb je een vette huid. Dit zorgt ervoor dat de huid glad en soepel blijft. Wanneer je een uitdrogend gezichtsmasker gebruikt, wordt de talgproductie juist gestimuleerd. Dit veroorzaakt acne, iets wat je juist wilt voorkomen door het gebruik van een gezichtsmasker. Laat je adviseren door onze klantenservice om het beste gezichtsmasker tegen acne te kopen voor jouw huid.

Goed gezichtsmasker

Wat voor jou een goed gezichtsmasker is, hangt erg af van jouw huidtype. Lees daarom goed de productbeschrijvingen op onze productpagina’s van de maskers, zodat de werking van het masker goed aansluit op de behoeften van jouw gezichtshuid. Met de maskers van bijvoorbeeld Clinique zit je altijd goed. Onze klantenservice medewerkers helpen je graag met het ondersteunen van jouw zoektocht naar een goed gezichtsmasker.

Gezichtsmasker kopen

Een gezichtsmasker kopen doe je bij ParfumCenter! Met ons ruime assortiment aan gezichtsmaskers voor alle verschillende huidtypen, ben je bij ons aan het juiste online adres. Investeer in een gezichtsmasker van goede kwaliteit om jouw huid optimaal te verzorgen. Jouw favoriete gezichtsmasker kopen, doe je bij ParfumCenter. Bestel het masker in combinatie met onze andere reinigingsproducten voor een uiterst verzorgde gezichtshuid én bij een bestelwaarde vanaf €75 ontvang je jouw pakketje gratis!

Waarom een gezichtsmasker?

Door het regelmatig gebruiken van een gezichtsmasker krijgt je gezichtshuid een booster. Hierdoor worden dode huidcellen verwijderd, waardoor je poriën minder snel verstoppen en je huid langer schoon blijft. Na het gebruik voelt de huid weer fris en zacht aan.

Hoe vaak een gezichtsmasker?

Ondanks dat een gezichtsmasker jouw gezichtshuid een boost kan geven, kun je het beter niet te vaak gebruiken. Gebruik ongeveer één keer per week een masker. Met een droge gezichtshuid gebruik je een gezichtsmasker minder vaak dan wanneer je een vette of gecombineerde huid hebt.

Hoe gebruik je een gezichtsmasker?

Hoe je een gezichtsmasker gebruikt, hangt af van het soort masker. Zo heb je maskers die je er naderhand af wast, maar ook peel-off en sheet maskers. Lees de instructies van het masker dat je wilt aanbrengen goed. Hierop staat hoe je het masker moet aanbrengen, hoe lang je het moet laten intrekken en hoe je het verwijdert. Let daarbij goed op dat je jouw mond en ogen vermijdt. Nadat je de laatste resten van het masker hebt verwijderd, is het aan te raden om een hydraterende crème aan te brengen.

 

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.