Gezichtsscrub

Producten 1-12 van 27

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 27

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Je huid krijgt veel te verduren op een dag. Door regelmatig gebruik van een gezichtsscrub krijgt het de kans om zich grondig te herstellen. Dit komt omdat scrub de huid hydrateert, reinigt en vernieuwt. Omdat je huid het beste herstelt tijdens je slaap, is het aan te raden om de gezichtsscrub voor het slapengaan te gebruiken. Na het gebruik van de scrub voelt je huid weer zo zacht als een perzik aan. ParfumCenter biedt een gevarieerd aanbod aan, geschikt voor ieder huidtype en budget. Combineer de gezichtsscrub met dag- en nachtcrèmes en reinigingsproducten die geschikt zijn voor jouw huid, om een optimaal resultaat te behalen.

Beste gezichtsscrub

Welke gezichtsscrub het beste voor jouw huid is, hangt af van je huidtype. Heb jij een droge, vette, gemengde en/of gevoelige huid? Bij ieder huidtype is een hydraterende gezichtsscrub erg belangrijk. Dit zorgt ervoor dat de huid soepel en glad blijft. Daarnaast vermindert het de kans op oneffenheden. Hierdoor biedt gezichtsscrub voordelen voor iedere leeftijd. In de productomschrijvingen van de scrubs staan de eigenschappen vermeld en voor welke huidtypen het product geschikt is. Onze klantenservice adviseert je graag bij het maken van de beste keuze. Combineer de gezichtsscrub met de andere huidverzorgingsartikelen in ons assortiment.

Gezichtsscrub gevoelige huid

Wanneer je een gezichtsscrub zoekt voor jouw gevoelige huid, is het belangrijk om hier rekening mee te houden. Je wilt immers dat je huid wordt verzorgd en niet beschadigd. Gebruik hiervoor een milde gezichtsscrub die geschikt is voor de gevoelige huid. Eigenschappen van de scrubs staan omschreven in de productbeschrijvingen. We begrijpen dat het lastig is om een verzorgingsproduct online te bestellen. Je kunt daarom gerust advies vragen aan onze klantenservice, zodat zij jou kunnen helpen met het uitzoeken van de ideale gezichtsscrub voor jouw gevoelige huid.

Clinique gezichtsscrub

Ben je op zoek naar een gezichtsscrub? ParfumCenter biedt verschillende Clinique gezichtsscrubs aan. Met deze scrubs weet je zeker dat je goed zit. Met aan ruim 50 jaar ervaring bieden de scrubs van Clinique een oplossing voor ieder huidtype. Deze zorgen ervoor dat je huid gehydrateerd en gereinigd blijft. Daarnaast is elke Clinique gezichtsscrub getest op allergie, dus voor iedere huid veilig.

Wat is gezichtsscrub?

Een gezichtsscrub is een crème of gel die kleine korreltjes bevat. Je gebruikt een scrub om dode huidcellen te verwijderen en onzuiverheden tegen te gaan. Daarnaast is een gezichtsscrub goed voor de doorbloeding van de huid, wat bijdraagt aan een gezonde huid. Scrubs zijn er voor verschillende soorten huidtypen. Na het scrubben, straalt je gezicht en voelt het zich weer als herboren aan. Dit frisse gevoel pakt niemand meer van jou af. Vind de beste gezichtsscrubs voor alle soorten huidtypen bij ParfumCenter!

Hoe vaak gezichtsscrub?

Hoe vaak je een gezichtsscrub gebruikt hangt sterk af van jouw huidtype. Bij een vette huid kun je vaker scrubben dan bij een droge huid. Scrub bij een droge huid niet vaker dan één keer per maand. Dit kan de huid beschadigen. Voor een “normale” huid kun je één keer per week scrubben genoeg en bij een vette huid één tot twee keer per week. Gebruik een gezichtsscrub die geschikt is voor jouw huidtype.

Hoe gebruik je gezichtsscrub?

Het beste is om een gezichtsscrub ‘s avonds te gebruiken. Je huid herstelt het best tijdens je slaap en het krijgt voldoende tijd in de nacht. Begin met het vochtig maken van de je gezicht door middel van lauw warm water. Dit opent de poriën. Breng vervolgens de gezichtsscrub aan op je vingers. Maak ronddraaiende bewegingen op je voorhoofd. Vervolgens ga je steeds meer naar beneden en neem je je hals ook mee. Scrub niet te hard en vermijd je ogen en mond. Spoel deze grondig wanneer ze in aanraking met de gezichtsscrub komen. Zorg ook dat je niet over wondjes scrubs, want dit beschadigt de huid. Na het scrubben, voelt je huid weer heerlijk zacht en fris aan.

 

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.