Micellair water

Je gezicht in een handomdraai reinigen? Dat kan met micellair water. Doe wat van het milde reinigingsproduct op een wattenschijfje, haal dit over je gezicht en voilà! Make-up, mee-eters en andere vuiltjes verwijder je heel makkelijk. Dit komt doordat de bijzondere micellen als kleine magneetjes werken. Ze trekken vuil en make-up moeiteloos aan. Micellair water is een geliefd product voor iedereen. Professionele make-up artiesten en modellen kunnen niet meer zonder en jij wil het na je eerste gebruik vast ook altijd in je toilettas hebben!

Meer informatie

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Micellair water droge huid

Bij ParfumCenter hebben we een ruim assortiment micellair water, voor de droge huid en alle andere huidtypes. Je weet zelf ongetwijfeld al een beetje wat voor type huid jij hebt. Zo niet, dan zou je dat met een simpel testje kunnen ontdekken. Doe een reepje tissue op je voorhoofd, neus of kin en een tweede reepje op je wang. Zorg er wel voor dat je gezicht schoon en droog is. Na twee minuten haal je de reepjes tissue van je gezicht en bekijk je de vlekjes op het papier. Zijn beide velletjes vrij van vlekken? Dan heb een micellair water voor de droge huid nodig!

Beste micellair water

Het is afhankelijk van je huidtype wat de beste micellair water voor jou is. Daarnaast zijn er nog verschillen wat betreft de ingrediënten en het gebruik. Sommige producten hebben essentiële oliën toegevoegd en andere hebben een formule waarbij het product juist wel nagespoeld dient te worden met water. Je weet in elk geval zeker dat je de beste micellair waters bij ParfumCenter kunt kopen! Gebruik micellair water voordat je je dag- of nachtcrème aanbrengt.

Micellair water kopen

Bij ParfumCenter micellair water kopen? Absoluut! Je bestelt eenvoudig online, profiteert van een scherpe prijs en ontvangt je bestelling altijd zo snel mogelijk. Ook andere huidverzorging vind je in ons uitgebreide assortiment. Je bestelt dus eenvoudig je gezichtsmaskers en -serums mee als je micellair water gaat kopen. Al onze producten zijn van de beste en meest bekende merken, dat maakt ParfumCenter hét adres voor jouw reinig en verzorgingsritueel!

Wat is micellair water?

Micellair water is bijna een soort wondermiddel, het reinigt je gezichtshuid mild maar effectief. In een handomdraai haal je eenvoudig alle make-up, mee-eters en vuil van je gezicht. De micellen die in micellair water zitten werken als kleine magneetjes.

Wat doet micellair water?

Het allerbelangrijkste wat micellair water doet, is je gezichtshuid reinigen. De doeltreffende reiniger is er voor elk huidtype. Het water haalt overtollige olie, zoals talg, van je huid en de glycerine die zich in de moleculen bevindt zorgt ervoor dat je huid gezuiverd en gehydrateerd wordt.

Hoe gebruik je micellair water

Er is bijna geen makkelijkere manier om je huid te reinigen aan het einde van de dag. Breng wat micellair water aan op een wattenschijfje en haal deze over je gezicht. Met een simpele veegbeweging verwijder je eenvoudig al je make-up. In de ochtend gebruik je micellair water om je gezicht vrij te maken van onzuiverheden en talg, dat tijdens je slaap wordt aangemaakt.

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.