CC cream

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bij ParfumCenter hebben wij een ruim aanbod aan CC creams. CC cream is een make-up soort die vergelijkbaar is met foundation. Dit product is een combinatie van een dagcrème en foundation in één. Dit is dan ook het verschil tussen deze twee producten. CC cream heeft meer factoren die zorgen voor een egale huid, terwijl het de huid hydrateert en beschermt. Het verzorgen van je huid is tenslotte erg belangrijk voor je algehele verzorging. Met CC cream zie jij er goed uit, maar zorg je ook dat je huid gezond is!

Beste CC cream?

Om te bepalen welke CC cream het beste is, is het ook belangrijk om te weten waarvoor je een CC cream kunt gebruiken. Wanneer je geen tijd hebt om uitgebreid je make-up te doen, maar je wil wel een mooie gedekte huid hebben, dan is CC cream ideaal voor jou! Het is erg makkelijk aan te brengen op de huid en biedt snel een goede dekking. Bij ParfumCenter bieden wij de beste CC creams aan, zodat er altijd één tussen zit die bij jou past.

Verschil CC en BB cream

Veel mensen vergelijken het met elkaar, maar toch zit er wel degelijk een verschil tussen CC cream en BB cream. Eén van de grootste verschillen, is dat CC creams een betere dekking biedt en hierdoor de huidskleur goed corrigeert. BB creams zijn vaak wat vetter en bieden een mindere dekking, wel is deze meer gericht op het verzorgen van de huid. Dat is eigenlijk het grootste verschil tussen een cc en bb cream.

CC cream kopen

Wil jij graag een CC cream kopen? Met ons ruimte assortiment heb je keuze uit verschillende soorten CC creams, om jouw huid er weer stralend uit te laten zien! Wij verkopen enkel kwaliteitsmerken tegen een eerlijke prijs. Laat je inspireren door het gemak en de multifunctionele werking van een CC cream. Wil jij je dit product kopen en combineren met een poeder of blush? Neem dan ook eens een kijkje bij ons brede assortiment aan make-up!

Wat is CC cream?

CC is een afkorting voor colour corrector, wat letterlijk vertaald kleur corrigeren betekent. Dit betekent dat CC cream bedoeld is voor het corrigeren van oneffenheden op de huid, deze worden weggewerkt. Naast dat is CC cream een 2-in-1 huidverzorgingsproduct. Met het gebruik van CC cream creëer je hetzelfde effect als met het gebruik van een concealer. Voor het verbergen van imperfecties zijn verschillende soorten CC creams mogelijk. Gebruik hiervoor de tegenovergestelde kleuren op de kleurencirkel. Wanneer je last hebt van rode plekken op de huid, kun je het beste een groene CC cream gebruiken om dit te neutraliseren.

Welke CC cream is het beste?

Afhankelijk van hetgeen dat jij wil corrigeren in je gezicht, kun jij dit bepalen. Je koopt de kleur CC cream, die het tegenovergestelde is van de imperfectie die je wilt bedekken. Heb jij paarse vlekken of adertjes onder je ogen? Dan kun je het beste een perzikachtige CC cream kopen. Heb jij juist meer last van bijvoorbeeld acne? Dan kun je gaan voor een groene CC cream om de kleur in je gezicht te corrigeren. Zo weet je welke CC cream het beste is voor jouw huid en imperfecties.

Hoe breng je CC cream aan?

Het is erg eenvoudig om een CC cream aan te brengen. Je kunt dit doen door het gelijkmatig aan te brengen met je vingertoppen, een sponsje of een kwast. Wanneer eenmaal aangebracht hebt, kun je de CC cream in je huid masseren. Je doet dit van de binnen- naar de buitenkant van je gezicht. Wanneer je je CC cream op deze manier aanbrengt, zal je snel de gewenste dekking creëren wat de hele dag goed op je gezicht blijft zitten.

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.