Wenkbrauwpotlood

Producten 1-12 van 26

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 26

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Voor het beste oogpotlood kun je terecht bij ParfumCenter. Wij bieden onze oogpotloden in verschillende soorten en kleuren aan, zodat er altijd één is die bij jou past. Met het gebruik van oogpotlood kun je jouw wenkbrauwen net een beetje voller maken. Kale plekken in de wenkbrauwen kun je opvullen met een goed wenkbrauwpotlood. Bekijk het uitgebreide assortiment en vind jouw perfecte wenkbrauwpotlood bij ParfumCenter!

Beste wenkbrauwpotlood

Het beste wenkbrauwpotlood kun je kopen bij ParfumCenter. Wij verkopen allerlei soorten wenkbrauwpotloden van onze kwaliteitsmerken voor lage prijzen. Met een wenkbrauwpotlood kun jij je wenkbrauwen en andere tint en vorm geven. Je creëert een niet hele intense, maar wel een erg mooie effect met het juiste wenkbrauwpotlood. Bestel daarom het beste wenkbrauwpotlood vandaag nog bij ParfumCenter.

Wenkbrauwpotlood aanbrengen

Het is belangrijk dat je voor het wenkbrauwpotlood aanbrengen de oude make-up goed hebt verwijderd. Vervolgens kam je met een borsteltje je wenkbrauwharen naar beneden. Op deze manier kun je goed de bovenste lijn tekenen. Daarna kam je alle haartjes naar boven en teken je de lijn onder je wenkbrauw. Zorg dat deze zo goed mogelijk aansluit bij de lijn die je boven de wenkbrauw hebt getekend. Kam de wenkbrauw door, zodat alle haartjes weer in dezelfde richting lopen. Kleur als laatste de wenkbrauw tussen de twee lijnen in.

Tip: doe na het tekenen een beetje wenkbrauwgel op je wenkbrauwen zodat ze er de hele dag goed uitzien.

Clinique wenkbrauwpotlood

Het prachtige wenkbrauwpotlood van Clinique zorgt dat jij er fantastisch bij loopt. Het Clinique wenkbrauwpotlood is beschikbaar in diverse soorten en kleuren. Met de ultrafijne punt teken jij moeiteloos jouw wenkbrauwen bij. Door lichte korte lijnen te trekken, creëer jij een natuurlijke wenkbrauw look. Bekijk het assortiment en bestel jouw Clinique wenkbrauwpotlood vandaag nog!

Wat is een wenkbrauwpotlood?

Het is een make-up soort waarmee jij je haartjes op de wenkbrauw een andere tint en vorm kan geven. Met een wenkbrauwpotlood kun je je wenkbrauwen inkleuren, maar ook iets voller maken. Afhankelijk van jouw voorkeur, kun jij je wenkbrauwen op een makkelijke manier een andere look geven. Ook kun je wenkbrauwpotlood combineren met wenkbrauwpoeder om een natuurlijker effect te creëren.

Welke kleur wenkbrauwpotlood?

Kijk bij het kiezen van een wenkbrauwpotlood naar de kleur van je eigen wenkbrauwen. Als je hele blonde wenkbrauwen hebt, kun je het beste gaan voor een potlood met een donkerblonde kleur. Wanneer je deze dun aanbrengt, creëer je een natuurlijk effect. Wanneer je donkere wenkbrauwen hebt, kun je het beste kiezen voor een potlood die overeenkomt met jouw wenkbrauw kleur. Misschien klinkt het een beetje vreemd, maar een grijs wenkbrauwpotlood werkt ook voor bijna iedereen. De kleur grijs past zich namelijk aan aan de haartjes van je wenkbrauwen én aan je huid. Dus ook als geen grijs haar hebt, zorgt deze kleur voor een natuurlijk effect!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.