Teint

Teint_1440_x_450_PCnl
Meer informatie

Producten 1-12 van 533

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 533

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De kleur van je huid is je teint, dit is iets specifieker dan het woord tint. Iedereen heeft een ander huidtype en hier dient rekening mee gehouden te worden. Bijvoorbeeld met de kleur foundation die je draagt, de soort poeder die je gebruikt en de manier waarop je deze producten op je huid aanbrengt. Het is dus van belang dat je weet welke aspecten komen kijken bij de teint van je huid.

Lancôme Teint idole ultra wear

Het kiezen van de juiste kleur foundation is erg belangrijk voor je look. Wij verkopen verschillende soorten Lancôme Teint idole ultra wear zodat er altijd een teint tussen zit die bij jouw huid past. Zo hebben wij foundation sticks met een dekking van 24 uur lang! De sticks zijn olie-vrij, sterk gepigmenteerd, geven niet af en zijn gewichtloos. Een foundationstick is veelzijdig te gebruiken, naast foundation kun je de stick ook gebruiken om je make-up bij te werken, om imperfecties weg te werken of om te contouren. De Lancôme Teint idole ultra wear foundation geeft een volledige dekking en voelt niet vettig aan.

Lancôme Teint Miracle

De foundation van Lancôme Teint Miracle zorgt voor een prachtig effect en staat bekend om haar talent om de schoonheid van elke teint te versterken en om iedere huidskleur te laten stralen. Door het hoge vochtgehalte wordt de huid langdurig gehydrateerd en een perfect huidbeeld blijft wel tot 12 uur lang aanhouden! We hebben onze Lancôme Teint Miracle in allerlei verschillende soorten, zodat er voor elk huidtype en iedere huidskleur wel een geschikte foundation is.

Teint kopen

Voor een mooie prijs kun je bij ParfumCenter allerlei soorten producten voor jouw teint vinden en kopen. De producten van Lancôme zorgen dat jij stralend de deur uit gaat. Als je vóór 18:00 uur besteld, heb je je foundation morgen al in huis en kun je meteen gebruik maken van jouw product. Toch niet helemaal waar je naar op zoek bent? Neem dan eens een kijkje bij onze andere foundations.

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.