Wenkbrauwgel

Producten 1-12 van 19

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 19

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bij ParfumCenter bieden wij verschillende soorten wenkbrauwgel, zodat jouw wenkbrauwen altijd in model zitten. Zo verkopen wij transparante wenkbrauwgel die ervoor bedoeld is dat je wenkbrauwen goed in model blijven zitten. Ook verkopen wij verschillende wenkbrauwgel met een kleurtje. Deze zou je kunnen gebruiken in combinatie met wenkbrauwpoeder of wenkbrauwpotlood. Ook zou je de wenkbrauwgel kunnen gebruiken als vervanger van deze producten.

Goede wenkbrauwgel

In ons aanbod kun je enkel goede wenkbrauwgel vinden. Afhankelijk van waar jij naar op zoek bent, is er altijd wel een wenkbrauwgel die bij jou past. De wenkbrauwgel geeft jouw wenkbrauwen een natuurlijk ogende volheid en tegelijkertijd fixeert het ze perfect. Hierdoor blijven alle haartjes mooi op hun plek. Bekijk ons brede aanbod en vind een goede wenkbrauwgel die het beste past bij jouw look!

Benefit wenkbrauwgel

De beste Benefit wenkbrauwgel kun jij kopen bij ParfumCenter! De wenkbrauwgel is zowel transparant als in verschillende kleuren bruin en zwart beschikbaar. Het bevat kleine microvezels die zich aan het haar en de huid hechten en op deze manier zorgen voor een volle en natuurlijke wenkbrauw look. Neem een kijkje in ons ruime assortiment en bestel jouw Benefit wenkbrauwgel!

Wenkbrauwgel kopen

Met ons brede assortiment kun je bij ParfumCenter de beste wenkbrauwgel kopen. Wij bieden de gels voor lage prijzen aan, hierdoor heb je keuze uit veel soorten gels van kwaliteitsmerken die binnen jouw budget vallen. Met onze wenkbrauwgel blijven jouw wenkbrauwen de hele dag in model en zien ze er nog goed uit ook! Bekijk nu ons brede assortiment en bestel jouw wenkbrauwgel vandaag voor 18:00 uur bij ParfumCenter. Dan kun je er morgen al van genieten!

Wat is wenkbrauwgel?

Het is een make-up soort wat bedoeld is om je wenkbrauwen goed in model te houden. Met een borsteltje breng je de gel aan op je wenkbrauwen en hierdoor blijven ze de hele dag goed zitten. Wenkbrauwgels met een kleurtje kun je gebruiken om je wenkbrauwen bij te tekenen en op te vullen. De gels geven volume, definitie en kleur aan jouw wenkbrauwen. Het oogt natuurlijk en sommige wenkbrauwgels zijn zelfs waterbestendig!

Hoe wenkbrauwgel gebruiken?

Als gebruik maakt van een wenkbrauwgel met een tintje, begin je door het borsteltje op ongeveer een halve cm na het begin van de wenkbrauw aan te brengen. De voorste haartjes van je wenkbrauw bij je neus, zijn lichter dan de rest. Wanneer je de gel op de wenkbrauw aangebracht hebt, gebruik je de restanten op het borsteltje om op het eerst gedeelte van je wenkbrauw aan te brengen. Bij een transparante gel kun je het rustig over alle haartjes van de wenkbrauw vegen, in de kleur zal dit immers geen verschil maken.

Let op: probeer niet aan je wenkbrauwen te zitten op het moment dat de wenkbrauwgel opgedroogd is, hierdoor kunnen schilfers van de gel in je wenkbrauwen terechtkomen.

Welke wenkbrauwgel?

Afhankelijk van jouw gewenste wenkbrauw kleur kun jij een wenkbrauwgel uitkiezen. Wil jij je wenkbrauwen erg donker hebben? Dan kun je voor een donkerbruine of zwarte wenkbrauwgel gaan. Wil jij je wenkbrauwen lichter bruin bijwerken? Ga dan voor een lichtbruine wenkbrauwgel. Wanneer jij tevreden bent met de kleur van je wenkbrauwen of jij tekent het liever bij met wenkbrauwpotlood of wenkbrauwpoeder, dan kun je een transparante wenkbrauwgel kopen. Op deze manier blijven jouw wenkbrauwen de hele dag in model!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.