BB cream

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bij ParfumCenter kun je allerlei soorten BB cream kopen tegen een mooie prijs. BB cream is vergelijkbaar met foundation. Het verschil is dat BB cream naast een dekkend effect, ook de huid hydrateert en verzorgt. Bij ons vind je de beste BB cream tegen een voordelige prijs. Het verzorgen van je huid is tenslotte erg belangrijk voor je lichamelijke verzorging. Met BB cream zie jij er goed uit en zorg je voor je huid op hetzelfde moment!

Beste BB cream

Er zijn veel verschillende soorten en kleuren, maar wat is nou de beste BB cream? Dit is afhankelijk van je huidskleur en huidtype. Wil je huidveroudering tegengaan, een gezonde glans creëren of heb je een onzuivere huid en wil je graag dekkende make-up? Dan is BB cream zeker wat voor jou. Door de verzorgende kenmerken van het product heb jij een bedekte huid, maar de crème zal geen slecht effect hebben op je huid. Koop daarom de beste BB cream bij ParfumCenter!

Verschil BB en CC cream

Veel mensen halen het door elkaar, maar er zit wel degelijk een verschil tussen BB en CC cream. Zo is CC cream een product dat bedoeld is voor het corrigeren van je teint of huidskleur met een verzorgende functie. Het dekt hierdoor iets beter dan BB cream. CC creams zijn ook wat lichter en minder vet dan BB creams. Het grootste verschil is dus dat BB cream gemaakt is voor het verzorgen en beschermen van de huid, terwijl het ook dekt en CC cream is meer gericht op het corrigeren van je teint en huidskleur.

BB cream kopen

Wil jij graag een BB cream kopen? Met ons ruime assortiment heb je keuze uit veel verschillende soorten. Wij bieden onze BB creams aan voor lage prijzen, waardoor je keuze hebt uit veel crèmes van kwaliteitsmerken die binnen jouw budget vallen! Laat je inspireren door de goede eigenschappen van BB cream. Wil jij BB cream kopen in combinatie met andere make-up, zoals poeders? Bekijk ons brede assortiment aan make-up!

Wat is BB cream?

BB is een afkorting voor Blemish Balm en dit houdt in dat het product een verzorgende functie heeft. Het is een moisturizer en een foundation die SPF bevat in één. Daardoor ben je ook tegen de schadelijke stralen van de zon beschermd. Het doel van BB creams is dus het verzorgen van je huid, het bedekken van oneffenheden en het beschermen van je huid tegen de zon. Daarom mag de multifunctionele cream mag in geen enkele make-up tas ontbreken!

Hoe breng je BB cream aan?

BB cream kan je op verschillende manier aanbrengen. Je kan dit doen met een make-up sponsje, met een kwast of met je vingers. Wanneer je een vette huid hebt, is het aan te raden om je BB cream aan te brengen met een sponsje, zodat je niet nog meer vet creëert op je huid met je vingers. Dit doe je door gelijke stippen BB cream over je gezicht te zetten. Daarna masseer je dit met je sponsje in je huid.

 

Breng je je BB cream aan met een kwast? Dan kun je dit doen door stippen over je gezicht te zetten. Vervolgens veeg je dit uit met je kwast met bewegingen naar de buitenkant van je gezicht.

Als je de BB cream aanbrengt met je handen, kun je het best een klein beetje BB cream op de achterkant van je hand aanbrengen en het vanaf daar aanbrengen in het gezicht. Door gelijke stippen op je gezicht te zetten en dit te masseren in de huid, creëer je een egaal effect. Let wel op dat je het voorzichtig inmasseert rond de ogen.

Welke kleur BB cream past bij mij?

Net als bij foundation, is het belangrijk om je ondertoon te bepalen om erachter te komen welke kleur BB cream bij jou past. De ondertoon bepaal je door in daglicht, wanneer je geen make-up draagt te zoeken naar de consistente ondertoon. Dit is een deel in je gezicht dat niet van kleur verandert bij bijvoorbeeld weerswisselingen. Door naar je hals en decolleté te kijken kun je het beste je ondertoon vinden. Wanneer deze bepaald is, kun je testen welke kleur het beste bij je huid past. Dit doe je door wat BB cream op je kaak aan te brengen en naar boven te vegen. Zo kun je goed zien of de kleur zowel bij je hals als bij je gezicht past.

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.