Gezichtsolie

Voor ieder huidtype is er een gezichtsolie. Het is echt niet zo dat een olie alleen geschikt is voor een droge huid. Zelfs als je een vette huid hebt, kun je baat hebben bij het gebruik van een goede gezichtsolie. De bovenste huidlaag wordt namelijk beschermd door alle ingrediënten die erin zitten. Wanneer je een olie gebruikt die past bij je huidtype, zal deze je huid helpen om zuiver te blijven. Bekijk het ruime aanbod van ParfumCenter en vind jouw favoriete gezichtsolie.

Meer informatie

Producten 1-12 van 18

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 18

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Gezichtsolie droge huid

Ingrediënten als argan- en amandelolie zijn precies wat je nodig hebt voor een droge huid. Een gezichtsolie voor de droge huid vind je eenvoudig door je huidtype in ons zoekmenu aan te geven. Ook staan alle specificaties overzichtelijk bij elk product vermeldt. Weet je niet welk huidtype jij hebt? Dit kun je eenvoudig testen met een paar tissues. Leg er eentje op je schone voorhoofd, neus of kin en een op je wang. Laat de tissues twee minuten zitten en bekijk dan het resultaat. Zie je vrijwel geen vlekjes op beide velletjes dan heb je een gezichtsolie voor de droge huid nodig.

Gezichtsolie gevoelige huid

Eigenlijk is gezichtsolie ideaal voor de gevoelige huid. Net als bij de droge huid zorgt het ervoor dat de balans van je huid behouden wordt. Plantaardige oliën in je huidverzorging kunnen zelfs helpen om acne te verwijderen. Het gebruik van een reinigingsmelk of -olie is aan te raden voordat je de gezichtsolie voor je gevoelige huid aanbrengt. Deze reiniging is mild voor je huid en zorgt ervoor dat de olie optimaal werkt.

Claríns gezichtsolie

Wanneer je een reset nodig hebt voor je huid is het aan te raden om een Claríns gezichtsolie te gebruiken. Hiermee hydrateer je je huid, voedt intens en zorg je voor bescherming. Claríns staat internationaal bekend als schoonheidsinstituut. Hun motto is: ‘Do more, do better and enjoy doing so’. Met andere woorden: ‘Doe meer, doe het beter en geniet ervan’. Dit gevoel ervaar je helemaal wanneer je een Claríns gezichtsolie gebruikt!

Goede gezichtsolie

Ben je op zoek naar een goede gezichtsolie? Dan ben je bij ParfumCenter aan het juiste online adres! Dit geldt overigens ook voor alle andere huidverzorging. Een goede reiniging is minstens zo belangrijk om je huid in conditie te houden. De ophoping van talg kan bijvoorbeeld leiden tot onzuiverheden. Om de kans hierop te verminderen helpt het om regelmatig te exfoliëren. Dit doe je met een gezichtsscrub en -peeling. Wanneer je hierna een geschikte gezichtsolie gebruikt ben jij op de goede weg naar een volledig schoonheidsritueel.

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.