Lipliner

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een mooie lipliner maakt jouw look helemaal af! Met een beetje lipliner breng je jouw lippen mooi naar voren. Je kunt een dunne lijn tekenen voor een subtiele look en voor een intense look kun je de lijnen iets dikker tekenen. Ook kun je je lippen volledig inkleuren met een lipliner. Dit zorgt voor mooie matte lippen. Er zijn veel verschillende soorten, maten en kleuren lipliners zodat er altijd één bij is die bij jouw make-up look past! Bekijk ons assortiment en bestel jouw lipliner vandaag nog bij ParfumCenter.

Beste lipliner

Bij ParfumCenter verkopen wij de beste lipliner voor een lage prijs. Afhankelijk van de look waarvoor je wilt gaan, kun jij bepalen welke lipliner het beste bij jou past. Ga je voor een neutrale of intense look? Wij verkopen onze lipliners in verschillende kleuren, zodat jij een kleur kunt vinden die past bij jouw lipstick en look. Ook bieden wij waterproof lipliners aan, die zorgen dat jij er de hele dag fantastisch uitzien. Neem voor de beste lipliner een kijkje in ons assortiment en bestel het vandaag nog bij ParfumCenter!

Waterproof lipliner

Om te zorgen dat jouw look er de hele dag goed, blijft zitten, is waterproof lipliner ideaal. Wij verkopen verschillende watervaste lipliners, die niet zomaar uit zullen lopen of vervagen. Ook als jij door een regenbui heen moet, zal jouw lipliner mooi blijven zitten. Ondanks dat de lipliner goed blijft zitten, kun je het wel makkelijk er weer afhalen met een make-up remover. Er zijn allerlei verschillende soorten waterproof lipliner, zodat jij de keuze hebt met welke jij jouw hele dag of nacht doorkomt.

Lipliner kopen

Wil jij een mooie lipliner kopen? Bij ParfumCenter bieden wij een groot assortiment met verschillende soorten mooie lipliner. Afhankelijk van de look waarvoor jij gaat, kun je kiezen voor een mooie soort en kleur lipliner. Lipliner kopen en combineren met een mooie lipstick of lipgloss? Neem dan eens een kijkje in ons voordelige assortiment aan make-up en bestel het vandaag nog bij ParfumCenter!

Wat is lipliner?

Het is een make-up product wat je als basis gebruikt voor je lippen. Met lipliner kun je contouren aanbrengen en accentueer je de kleur van je lippenstift. Het zorgt dat de buitenste lijn van je lippen als het ware gescheiden wordt van je teint. Hoe dikker jij je lipliner aanbrengt, hoe intenser jij je look maakt. Met lipliner kun je ook de vorm van je lippen aanpassen als je hier niet tevreden over bent door het boven je lip te tekenen in de gewenste vorm.

Hoe gebruik je lipliner?

Zet een kruisje op je ‘cupidoboog’. Dit is het hartvormige gedeelte van je bovenlip, wat onder je neus zit. Onder dit kruisje zet je op je onderlip een rechte streep naar beneden. Breng schetsend in lijntjes de lipliner aan om de lippen, wanneer je dit in één keer doet krijg je een te harde en opvallende lijn. Als je wilt, kun je de lipliner een beetje vervagen met een kwastje. Het kan lastig zijn om goede lijnen te zetten wanneer de punt van je lipliner te scherp is. Daarom is het aan te raden dat het puntje van je lipliner niet te scherp geslepen is.

Welke kleur lipliner?

Het beste kun je gaan voor een kleur lipliner die dezelfde kleur heeft als de lipstick waarmee je het wilt combineren. Als deze kleur er niet is, zoek dan een lipliner die het meeste in de buurt zit van deze kleur. Ook kan het mooi zijn om een donkerdere lipliner aan te brengen rond de lippen. Door een lipliner te kopen die twee tinten donkerder is dan jouw lipstick, creëer je een subtiel donker lijntje om jouw lippen heen.

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.