Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Bentley Azure for Men 100ml eau de toilette spray

Bentley Azure for Men 100ml eau de toilette spray

Normale prijs: € 80,95

Speciale prijs: € 34,95

  • In voorraad

  • U bespaart 57%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 100 ml
Parfumtype Eau de toilette
Bentley Azure for Men 100ml eau de toilette spray

Naar aanleiding van het succes van hun eerste herengeur, Bentley For Men, werd in 2014 Bentley for Men Azure gelanceerd. Deze voortreffelijke geur is geïnspireerd door de klassieke aroma's van de fougère familie, met groene citrus topnoten en houtachtige basisnoten.
Bentley Azure For Men is een krachtig expressieve en complexe geur met een frisse twist, gericht op sportieve en stijlbewuste mannen. Het luxueuze parfum is gecomponeerd door Mathilde Bijaoui, één van 's werelds top parfumeurs. Met Bentley for Men Azure heeft Bijaoui een geheel nieuw en eigentijds parfum gecreëerd, een stimulerende en opwindende geur met subtiele houtachtige, frisse en kruidige noten.
De topnoot is een verkwikkende, stimulerende cocktail van frisse citrusvruchten, heerlijke fruitige ananas en de opwekkende kruidige geur van viooltjesblad. Het hart combineert mediterrane aroma's zoals piment, lavendel en salie met een vleugje thee. De lange finish brengt het luxe gevoel van Bentley-modellen, met weelderige sensuele essences zoals kasjmier hout, tonkaboon en het exclusieve aroma molecuul orcanox.


Top : Ananas Viooltjesblad Mandarijn Bergamot
Hart : Paprika Lavendel Thee Salie
Basis :Kasjmier Hout Tonkaboon
Meer informatie