Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Chloé Nomade 100ml Deodorant Spray

Chloé Nomade 100ml  Deodorant Spray

Normale prijs: € 36,18

Speciale prijs: € 24,95

  • In voorraad

  • U bespaart 31%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 100 ml
Parfumtype Deodorant
Chloé Nomade 100ml Deodorant Spray

Het Eau de Parfum Nomade van Chloé stuurt haar draagster op een sensuele reis. Floraal, fruitig en oosters tegelijk, de geur staat voor een avontuurlijkheid die in harmonie is met ongeëvenaarde natuurlijkheid en vrouwelijkheid. De opwindende damesgeur Nomade wekt de avontuurlijke vrouw in je met haar frisse en houtachtige nuances en onthult het verlangen naar vrijheid.

Chloé Nomade; voor de avonturier in jou

Voorbij de klassieke Chloé-geur is het parfum Nomade, in haar spanning van citrusgeur en bloemenboeket, als een vuur dat in de ziel ontvlamt. Kracht en sensualiteit verbinden zich in de florale chypre-compositie, die voor een typisch contrast van citrusgeuren, een floraal boeket en een warme-houtachtige basis staat.
In haar topnoten overtuigt het krachtige parfum met mirabel en bergamot, terwijl een hart van fresia en roos zich tegen een basis van eikenmos en sandelhout nestelt. Wees als een nomade in de woestijn: het Eau de Parfum Nomade van Chloé toont je de weg naar een wereld vol avontuur, verlangen en vrijheid. De florale chypre geur voor vrouwen werd in 2018 gelanceerd.

Top : mirabel-pruim en bergamot
Hart : fresia en roos
Basis : sandelhout en eikenmos absolue
Meer informatie

Vergelijkbare producten