Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Guerlain Jardins de Bagatelle 75ml eau de parfum spray

Guerlain Jardins de Bagatelle 75ml eau de parfum spray

Normale prijs: € 144,75

Speciale prijs: € 99,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 31%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 75 ml
Parfumtype Eau de parfum
Guerlain Jardins de Bagatelle 75ml eau de parfum spray

Al bijna twee eeuwen is Guerlain een verhaal van geur en schoonheid, erfenis en creatie, durf en verkenning, erfgoed en de toekomst. Guerlain's roots verrijken het heden en inspireren de toekomst.
Met meer dan 1.100 geuren gecreëerd sinds 1828 door vijf generaties parfumeurs, is Guerlain's erfgoed uniek. De Légendaires geurcollectie brengt hulde aan dit uitzonderlijke erfgoed. Jardins de Bagatelle maakt deel uit van Guerlain's Légendaires-collectie. Een collectie van emblematische geuren, samengesteld gedurende meer dan een eeuw door 5 generaties parfumeurs. Deze mythische pioniersparfums vormen een unieke geurbibliotheek, die het Maison Guerlain tracht te behouden.

Jardins de Bagatelle is het parfum voor vrouwen die zichzelf voor het plezier van verleiding, maar ook voor hun eigen plezier en genot parfumeren.
In de tuinen van Bagatelle, gelegen aan de rand van het Bois de Boulogne in Parijs, ruikt het naar een veelheid aan witte bloemen, vele soorten rozen, hyacinten en narcissen van buitengewone helderheid. Tot grote vreugde van natuurliefhebbers.

Guerlain Jardins de Bagatelle; vrolijk, helder, betoverend

Jardins de Bagatelle is een sprankelende geur, een heldere en luchtige essence. Het sensuele hart is een waar boeket van witte bloemen (neroli, jasmijn, gardenia) die de vreugde van het leven viert. In de basis komen de giftige bloem van tuberoos en houtachtige noten naar voren. De florale geur voor vrouwen werd in 2021 uitgebracht.

Top : Bergamot;
Hart : Tuberoos (Nachthyacint), Jasmijn, Neroli (Oranjebloesem) en Gardenia;
Basis : Houtachtige noten.
Meer informatie